Alfijs Patens: zēns, kurš kļuva par pasaules jaunāko tēvu

Ir vērts izteikt cieņu Penijai, pat šajā situācijā sieviete nepazaudēja veselo saprātu. Stedmaņu ģimenē, izņemot Šanteli, bija vēl četri bērni, bet Penija apliecināja visiem, ka viņi ar to var tikt galā. Pati Šantele sāka apmeklēt kursus jaunajām māmiņām un vairākkārt žurnālistiem teica, ka viņa kļūs par izcilu māti, bet Alfijs – par tēvu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “альфи паттен 2019”

Vai tik jauns zēns var būt labs tēvs?

Neskatoties uz savu vecumu, Alfijs patiešām izrādījās gādīgs tēvs. Lai arī daudzi apgalvoja, ka mazais Alfijs neapzinās situāciju, kurā nonācis, viņš patiešām par meitiņu rūpējās, auklēja, baroja un mīļoja. Tieši Alfija vecāki uzstāja, ka jāveic DNS pārbaude. Neskatoties uz to, ka jaunais tēvs izmisīgi aizstāvēja Šanteli un vairākkārt publiski paziņoja, ka viņa ir vienīgā, bija liels pārsteigums, kad viņi uzzināja, ka Alfijs nemaz nav bērniņa tēvs.

Lasi arī: Smagas menstruācijas: 4 simptomi, kurus nedrīkst ignorēt!

Attēlu rezultāti vaicājumam “альфи паттен 2019”

“Tēvu” reakcija

Meitenes tēvs izrādījās 14 gadus vecais Tailers Bārkers. Kā vēlāk atzina Bārkers, viņam bija aizdomas, ka bērns varētu būt viņa meita, taču par to nevienam nestāstīja, jo viņu vienkārši biedēja sekas. Pēc Tailera teiktā, viņš pavadījis tikai vienu nakti kopā ar Šanteli, bet tagad šo rīcību uzskata par vissliktāko viņa dzīvē. “Es vēlos, kaut nekad nebūtu viņu saticis,” sacīja pusaudzis. Bārkera tēvs piebilda, ka Taileram būs vajadzīgs zināms laiks, lai sagremotu jaunumus.

Tomēr vissmagāk šie jaunumi iedarbojās uz Alfiju. Viņu piemeklēja ne tikai histērijas, bet arī lielā preses uzmanība bija briesmīga un zēna psihe palika aizvien trauslāka. 6 mēnešu laikā Alfijs pašaizliedzīgi domāja, ka mazā meitenīte ir viņa ģimene.

COMMENTS

Pievienot komentāru