5 gudru sieviešu triki, lai vīrietis pats vēlētos jums būt blakus

Vīriešu galvas sagrozīšana var būt īsta māksla. Bet kādi ir šo vilinošo dāmu noslēpumi? Varbūt tievas kājas? Vai arī neaizpogāta podziņa blūzei? Jā, patiešām, ar šādiem trikiem var piesaistīt vīriešu uzmanību, bet cik ilgi? Tomēr tas nebūs uz ilgu laiku…

Ļoti vienkārši – jums jāapvieno teorija un prakse. Tas ir, jāiemācās populāras psiholoģijas tehnikas pamati, piemēram, NLP. Tā ir tā saucamā neirolingvistiskā programmēšana, psiholoģiska tehnika, kuru izstrādājuši amerikāņu psihoterapeita un hipnotizētāja Eriksona studenti. Tā ir veidota no smalkas izpratnes par cilvēka domāšanas un komunikācijas modeļiem, ieskaitot zīmju valodu, stāju, acu kustību, elpošanu. Sākumā NLP tika izmantots psihoterapijā, pēc tam to izmantoja policijā, izlūkošanā un biznesā. Un viss, kas piemērots izlūkošanai un biznesam, ļauj viegli veidot komunikāciju ar vīriešiem.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā atšķirt dimantu no cirkona

Spoguļattēla poza

Vien no populārākajiem Eriksona veidiem, kā iegūt uzmanību, ir pielāgošanās sarunu biedra kustībām. Pirmkārt, tā ir pozas “atspoguļošana”. Pieņemsim, ka jums patīk vīrietis, bet jums ir neērti tuvoties viņam. Un tagad, būdama tuvu viņam, piemēram, kafejnīcā vai pludmalē, mēģiniet pilnībā atkārtot viņa pozas, vai tās it kā atspoguļot. Viņš sēž ar sakrustotām kājām? Sēdiet jūs arī! Sabužina matus? Dariet to pašu. Tas acumirklī jūs izcels no pūļa un ļaus viņam uzticēties. Viņš nespēs aptvert, kāpēc jūs viņu tik ļoti piesaistījāt. Nebaidieties, šis triks ir tik tikko pamanāms, tāpēc diez vai vīrietim radīsies aizdomas par imitēšanu. Bet šī metode spēcīgi ietekmē zemapziņu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru