Uzmanību, slikta gaume! 3 lietas, ko pārkāpj gandrīz ikviena sieviete

Ikvienai meitenei un sievietei ir jāzina, kā izturēties un uzvesties sabiedrībā. Tomēr ne visas to zina, proti, ka ir zināma etiķete, kas jāievēro ikvienai gaumīgai sievietei. Lūk, visizpaltītākās kļūdas…

Meikapa un frizūras veidošana publiskā vietā

Bieži vien publiskās vietās var redzēt, ka sieviete klāj meikapu… Vai nu uzkrāso lūpas, vai nopūderē vaigus, tomēr, neatkarīgi vai tas ir bistro vai restorāns, šīs lietas ir jādara dāmu istabā. Ticiet ne tikai dēļ tā, ka tas ir nepieklājīgi, bet dāmu istabā būs arīdzam lielāks spogulis un labāks apgaismojums.

Lasi arī: 5 gudru sieviešu triki, lai vīrietis pats vēlētos jums būt blakus

Izmantot matu gumiju kā aproci

Daudzas meitenes netīšis matu gumiju ir uzlikušas uz rokas un tā izskatās pēc aproces. Tomēr tas galvenokārt liecina par slinkumu un nevēlēšanos katru reizi meklēt šo piederumu somā. Arī matu gumijas var izraisīt ādas ievainojumus uz rokas. Pastāv iespēja, ka dažādas infekcijas var izraisīt mikroplaisas uz ādas, kas izraisa alerģiju, sēnīti vai kairinājumu. Turklāt stingra matu gumija bloķē skābekļa piekļuvi rokai. Matu gumiju neizskatās kā rokassprādze, tāpēc jums to nevajadzētu valkāt uz rokas.

Briļļu valkāšana uz galvas

Tikai daži zina to, ka pastāvīga briļļu nēsāšana uz galvas ir sliktas gaumes pazīme. Brilles nav matu stīpiņa! Turklāt šāda nesāšana nodara kaitējumu arī pašām brillēm, jo tiek skrāpēts to stikliņš un izļurkātas briļļu kājas. Turklāt tas izskatās nevīžīgi un var liecināt par slinkumu, jo var taču brilles ielikt maciņā. Jāatceras, ka brilles drīkst nēsāt tikai ārā un saulainā laikā. Citās situācijās tās izskatīsies nevietā un bezgaumīgi. Galu galā to galvenais uzdevums ir aizsargāt acis no ultravioletā starojuma.

COMMENTS

Pievienot komentāru