Kā uzklāt meikapu pilnīgai sejai? Foto soli pa solim

Pilnīgai sejai, kā likums, ir divas galvenās iezīmes no kurām daudzas sievietes vēlētos atbrīvoties – apaļi vaigu un dubultzods. Tomēr šīs divas īpatnības var prasmīgi pielabot neizmantojot plastiskā ķirurga pakalpojumus. Pastāstīsim kā to izdarīt!

Kā skulpturēt pilnīg seju? Norādījumi soli pa solim

Skulpturēšana un vaigu sārtums ir divi galvenie knifi, kas palīdzēs pilnīgai sejai izskatīties fantastiski! Viss noslēpums ir tajā, kā uz sejas tiek uzlikti gaisamas akcenti un tiks panākts efektīvs rezultāts.

Lasi arī: Uzmanību, slikta gaume! 3 lietas, ko pārkāpj gandrīz ikviena sieviete

1.Tumšais skulpturētājs

Skulpturētājs jeb konturēšanas palete, bronzeris vai konturēšanas zīmulis ir lielisks veids kā akcentēt seju. Īpaša uzmanība jāpievērš tam, lai vaigi būtu tumšāki. To var izdarīt divos veidos: vai nu sākumā uzklāt tonālo krēm un tad konturēt, vai gluži otrādi – vispirms konturēšana un tikai tad tonālā krēma uzklāšana. Otrajā gadījumā korekcija nebūs tik acīmredzama. Atgādinām, ka skulturētajam ir jābūt par vienu līdz diviem toņiem tumšākiem par jūsu ādas krāsu un vienmēr ar matētu finišu! Savukārt gaišajam par vienu līdz diviem toņiem gaišākiem.

Saistīts attēls

Tumšakās zonas šajā gadījumā ir vaigu kauli – cik vien iespējams aptumšojiet vaigu kaulu dobumus, kā arī sejas sānus līdz pat matu līnijai.

скульптурирование полного лица

Turklāt ir ļoti svarīgi uzsvērt žokļa līniju, kas vizuāli novērsīs uzmanību no dubultzoda. Ēnojumam uz zoda jābūt pēc iespējas izpludinātam, bez skaidrām robežām.

как уменьшить щеки

Tāpat jūs variet konturēt degunu, uzliekot tumšo korektoru abās deguna pusēs. Pateicoties slīpetajam degunam, seja izskatīsies konkrētāka un mazāk apaļa.

скульптор для полного лица
Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru