Kā uzklāt meikapu pilnīgai sejai? Foto soli pa solim

2.Vaigu sārtums

Vēl viens triks, kas palīdzēs apslēpt sejas apaļumu ir saistīts ar vaigu sārtumu. Uzklājiet persiku krāsas vai gaiši rozīgu nokrāsu, jo šadas krāsas ir piemērotas ikvienam tā, lai tas būtu izpludināts nedaudz virs tumšā korektora.

румяна для полного лица

Nevajag sārtumu uzklāt ar apļveida kustībām – tā vēl vairāk paspilgtināsiet apaļumu. Tāpat to nevajadzētu uzklāt pārāk tuvu degunam, lai seja neizskatītos vēl apaļāka.

Lasi arī: 5 lietas, kas vizuāli padara vecāku jebkuru sievieti – labāk no tā izvairies!

3.Izgaismotājs jeb hailaiteris

Ja jums ir apaļa seja, tad hailaiteri vajag lietot pavisam maz. Uzlieciet pavisam maz uz deguna horizontālās līnijas, mazliet virs augšējās lūpas iedobītes, iekšējos acu kaktiņos un nedaudz pašā vaigu kaulu virspusē.

Padoms: meikapā visām līnijām jābūt augšup vērtsām: gan skulpturēšanā, gan ēnojot, gan klājot vaigu sārtumu. Šajā gadījumā seja izskatīsiets slaidāka un tonizētāka.

4.Bronzeris

Fināla etapā ar viegli matētu vai satīna bronzeri uzklājiet bronzeri pa visu sejas ovālu: pieres augšējās un sānu virsmas, vaigu un apakšējo žokļu līniju. Tas dos vieglu iedeguma efektu, kā arī vizuāli samazinās seju.

5.Pūderis

Lai saglabātu korekcijas rezultātus līdz dienas beigām, sejai nav nepatīkama eļļaina spīduma un dekoratīvā kosmētika neplaisātu, pārliecinieties, ka sejas āda ir pietiekami pulverizēta. Ja jums ir ļoti taukaina āda ideālai grima iegūšanai izmantojiet matētu pamatni.

как сделать лицо более худым

Vēl daži padomi pilnīgas sejas meikapam

Ko vēl ir iespējams darīt, lai seja neizskatītos pilnīga?

1.Akcentējiet acis

Vienkāršākais veids kā novērst uzmanību no sejas formas ir pievērst to acīm. Dūmakainas acis, acu laineri, kuplas skropstas – visi līdzekļi būs vienlīdz efektīvi! Jo īpaši jums piestāvēs acu ēnas ar pārejām, kas palīdzēs acis padarīt spilgtākas un apjomīgākas. Ja lieciet akcentu uz acīm – ļoti svarīgi ir noslēpt tumšos lokus zem acīm.

рельефная техника макияжа

2.Piešķiriet uzacīm pareizu formu

Pareizi koptas pareizas formas uzacis padarīs jūsu seju slaidāku. Parasti pilnīgai sejai ir apaļa forma, un jums būs piemērotas augsta leņķa izliekums. Uzacīm nevajadzētu būt ne pārāk apaļām, ne pārāk asām. Liekumam jābūt mērenam. Starp citu, jo tālāk deguns atradīsies no uzacu augstākā punkta, jo ​​plašāka seja galu galā izskatīsies. Un vēl viens padoms: pārliecinieties, ka uzacu “gali” ir pietiekami gari, jo īsi padarīs jūsu vaigus vēl lielākus.

брови для полного лица

3.Ietonējiet uzacis

Otrs padoms, kas attiecas uz uzacīm – tām it jābūt pietiekami pamanāmām. Gandrīz nevienai sievietei nepiestāv ļoti plānas uzacis, bet jūsu gadījumā plānas uzacis vēl vairāk paspilgtinās apaļumus. Izmantojiet zīmuli vai paletes, lai uzacis vairāk akcentētu un padarītu tumšākas.

4.Neaizmirstiet par lūpām

Ja jums ir plānas lūpas, tad vizuāli jums tās jāpadara pufīgākas, lai seja izskatītos plānaka. Izmantojiet lūpu zīmuli un miesaskrāsas lūpukrāsas.

5.Izvēlieties pareizu frizūru

Sievietēm ar apjomīgu seju vajag izvairīties no apjomīgām frizūrām un ārkārtīgi kuplām cirtām, jo tas padarīt jūsu seju vēl lielāku.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru