Apģērbs, kas paslēpj nepilnības jeb ko nēsāt pilnīgām sievietēm

Flisēti svārki

Daži stilisti apgalvo, ka šādi svārki palielina gurnus, bet es gribu atzīmēt, ka tas ir atkarīgs tikai no tā kādu formu esat izvēlējusies. Flisēti svārku ar A veida siluetu ir piemēroti pilnīgām sievietēm, kur krokas savienojas it kā pa diagonāli un vidukļa daļā ir jostiņa, kas nav elastīga.

Attēlu rezultāti vaicājumam “curvy girl skirt”

Lasi arī: Karē-frizūra, kura nekad neiziet no modes

Plašķi

Šajā gadījumā lietusmētelis var būt absolūti netradicionālas formas un materiāla. Šī lieta ir unikāla ar savām īpašībām, jo ​​tā iezīmē siluetu, izveido vertikāli, ja nepiestiprina apmetni, un ir lieliski apvienojama ar visām drēbju skapī esošajām lietām. Vieglie, lidojošie materiāli piešķir gaisīgumu, vienlaikus skaisti drapējot, un tas ir svarīgi jebkurai plus izmēra meitenei.

Attēlu rezultāti vaicājumam “plus size coat”

Kleitas ar V veida izgriezumu

Tās var būt gan vakara, gan ikdienišķas kleitas ar dažādiem asimetrijas elementiem. Universāli ir nēsāt kleitas, kas veido slīpas līnijas un vizuāli izstiepj tēlu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “dress v neckline curvy”

Asimetriski topi

Kā jau iepriekš minēts, tad slīpas līnijas iztiepj viuzālo skatu. Izvēlies asimetriskas lietas, kad veido diagonāli kakla daļā vai apakšmalā. Atcerieties, ka vislielāko uzmanību piesaista tās vietas, kuras apģērbs nav apslēpis: kaklu, rokas, kājas utt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “asimetric top for curvy girl”

Taisnas bikses

Taisnas bikses, kas nedaudz sašaurinās apakšdaļā, atklājot kāju šaurāko daļu atgādina bultu un labi izskatās. Vissvarīgākais biksēs ir piemērotība.

Attēlu rezultāti vaicājumam “trousers for curvy girls”

COMMENTS

Pievienot komentāru