Karē-frizūra, kura nekad neiziet no modes

Karē giezums ir unikāls, jo tas nekad neiziet no modes un piestāv praktiski katrai daiļā dzimuma pārstāvei. Tev tikai jāatrod savai sejas formai piemērots karē garums un forma.

Un nedomājiet, ka karē var kļūt garlaicīgs-mūsdienās eksistē vairākas karē veidošanas variācijas, kā rezultātā stilīgu un glītu izskatu varēsi iegūt katru dienu.

1. Karē piestāv visām sejas formām

Labs karē griezums izcels tavas sejas glītākos sejas vaibstus, un vienlaicīgi nomaskēs nepilnības.

 

2. Izvēlamies karē griezumu apaļai sejas formai

Apaļas sejas formas īpašniecēm piestāv pagarināts karē griezums, jo tas vizuāli seju pagarinās. Priekšējās pagarinātās matu šķipsnas vienmēr veidojiet gludas, pie sejas neveidojiet lokas.

3. Karē griezums ovālai sejas formai

Šīs sejas formas īpašniecēm ir paveicies, jo viņām piestāvēs jebkura garuma un formas karē griezums.

 

4. Izvēlamies karē griezumu kvadrātveida sejas formai

Šīs sejas formas īpašniecēm labi piestāvēs karē, kas ir nogriezts nesimetriski. Ar asimetriju tiks nogludinātas asās sejas formas un iegūts maigs un sievišķīgs izskats.

 

5. Karē griezums garo matu īpašniecēm

Ja esi garu matu īpašniece un vēlies atsvaidzināt matu griezumu, bet tajā pat laikā nevēlies atteikties no matu garuma, karē arī būs īstā izvēle. Šajā gadījumā iegūsi jaunu izskatu, tajā pat laikā nebūsi izdarījusi kardinālas pārmaiņas.

 

6. Pagarināts karē izteiksmīgiem sejas vaibstiem

Šī izvēle būs lieliska izvēle tām matu īpašniecēm, kurām mati no dabas ir taisni. Izvēlies karē griezumu līdz pleciem, veido tā, lai daiļi izceļas tavi sejas vaibsti.

 

7. Karē griezums ar slīpi nogrieztu priekšējo matu daļu

Ja esi plānu un smalku īpašniece, tad lieliski derēs karē griezums, kuram priekšējā frizūras daļa tiks griezta slīpi. Šis matu griezums tavu seju padarīs izteiksmīgu.

 

8. Īss karē griezums

Lielisks matu griezums tad, ja vēlies nomaskēt vaigu kaulus un vai padarīt maigāku zoda līniju.

 

9. Griezums “bobs-karē”

Ja esi enerģiska un straujas dabas daiļā dzimuma pārstāve, izvelies šādu karē variantu. Ērta, glīta un draiskulīga frizūra, kas tavam izskatam piešķirs eleganci.

Avots: hit.miformat.info

Pievienot komentāru