Aplūkojot autobraucēju braukšanas manieres, iespējams noteikt viņu intelekta līmeni

Tu būsi pārsteigts! Pie negaidītiem pētījuma rezultātiem nonākuši zinātnieki, kuri analizēja informāciju par autovadītāju braukšanas paradumiem: cilvēkiem, kuri pie stūres bieži lamājas, ir augstāks IQ līmenis!

Marist koledžas (ASV) zinātnieki izpētīja, ka “sulīgas leksikas lietotāji” var dižoties ar ievērojami augstāku intelekta līmeni.

Spriežot pēc visa iepriekš minētā, nākas secināt, ka vēlme atbrīvoties no stresa ar lamuvārdu lietošanu pie stūres ir cilvēka elastības un radošuma pazīme.

Tāpat zinātnieki teic, ka ne vienmēr lamāšanos pie stūres var vērtēt pozitīvi – tas var paaugstināt stresa un spriedzes līmeni, kas savukārt atstāj negatīvas sekas uz sirds veselību.

Ir vērts vienmēr un visur saglabāt mēru, jo īpaši tas attiecas uz “slikto” vārdu lietošanu. Lai nevienu neaizvainotu, labāk nolamājies klusu – tā, lai neviens to nedzird.

“Lamāšanās noteiktās situācijās var uzlabot pašsajūtu. Ja tu gaidi ātro  medicīnisko palīdzību un ciet mokošas sāpes, lamuvārdu lietošana var palīdzēt samazināt sāpju sajūtu”, – teic ārsts Ričards Stīvens.

Vēl viens Minesotas štata Universitātē 2015.gadā veikts pētījums liecina, ka cilvēkiem, kuri vēlas citu acīs izskatīties rupjāki, kā ir patiesībā, intelekta līmenis ir augstāks par vidējo statistisko rādītāju.

Bet vai tu pie stūres bieži lamājies?

Avots: lifter.com

 

Pievienot komentāru