Ar krāšņu atklāšanas programmu visai ģimenei 5.septembrī durvis vērs lielākais tirdzniecības centrs Latvijā

Ceturtdien, 5.septembrī, no plkst 14.00 t/c Alfa jaunā ēka sagaidīs pirmos apmeklētājus, lai ar krāšņu svētku programmu visai ģimenei nosvinētu tās paplašināšanu. Pirmos viesus priecēs dažādi pārsteigumi, vērtīgas balvas, kā arī plaša izklaides programma. Par viesu labsajūtu rūpēsies gan iluzionisti, gan tetovēšanas studija, gan arī dažādas radošās darbnīcas un dāvanu stendi. Savukārt muzikālos pārsteigumus būs sarūpējuši tādi mūziķi, kā DJ Markus Riva, DJ Bogdan Taran, DJ Gustavito, grupas Pirmais kurss, Rīgas Modes, Astro’n’out un daudzi citi.

T/c Alfa atklāšanas svētki tiks svinēti visas nedēļas nogales garumā – no 5 līdz pat 8. septembrim. Katru dienu apmeklētājus sagaidīs jauni pārsteigumi, veikalu un restorānu sagatavoti speciālie piedāvājumi, ģimenei draudzīgas aktivitātes, mūzika, izklaides un dāvanas katrai gaumei.

“Šajās dienās vēlamies priecēt gan lielus, gan mazus apmeklētājus, tāpēc svētku programma ietver tik dažādus notikumus – modes skates, mūzikāli sniegumi, izrādes, prāta spēles, degustācijas, fotosesijas, konkursi, dāvanas un daudzas citas aktivitātes, kas ļaus iesaistīties ikvienam interesantam,” stāsta t/c Alfa vadītāja Liene Apine, piebilstot, ka programma veidota tā, lai cilvēkiem, ienākot jaunajā tirdzniecības centrā, tie sajustos tiešām īpaši un gaidīti, lai šis veikals nebūtu viens no daudziem, bet atšķirtos ar patīkamām atmiņām.

Atklāšanas dienā, 5. septembrī, t/c Alfa jaunās piebūves daļā plkst. 14.00 norisināsies svinīgā atklāšanas ceremonija, pēc kuras gaidāmi dažādi mūzikas gardēžu pārsteigumi – DJ Gogdan Taran, DJ Markus Riva, turklāt jaunās piebūves 3. stāvā ar koncertiem uzstāsies – Pirmais kurss, Elizabete Gaile, Patrisha, Rīgas Modes un Astro’n’out. Tirdzniecības centra galvenajā daļā apmeklētājus sagaidīs tetovēšanas studija, radošās darbnīcas, DJ mākslinieki, make up stacijas, Zinoo eksperimentu šovs, bērnu izrādes no teātra Zīļuks, dažādas degustācijas, fotosesija ar iespēju laimēt 100 EUR dāvanu karti Ulla Popken veikalā, kafijas meistaru paraugdemonstrējumi, vīna festivāls un citas izklaides visas dienas garumā. 6. septembrī smalko darbu mīļotājiem būs iespēja pievienoties LaCrown kroņu darbnīcai, kendamas cienītāji varēs piedalīties kendamas turnīrā, savukārt, lai pārbaudītu savas zināšanas, ikviens varēs sacensties prāta spēlēs. Lai padarītu svētku programmu interesantāku 7. septembrī apmeklētājus priecēs arī Leļļu teātra izrādes, degustācijas un balvas, bet 8. septembrī skaistuma cienītāji varēs konsultēties pie WYCON vizāžista bez maksas. Šie un citi notikumi vienuviet t/c Alfa.

Plašāku informāciju par atklāšanas programmu var atrast www.alfaparks.lv vai t/c Alfa Facebook lapā.

ATKLĀŠANAS DIENAS PROGRAMMA:

Jaunajā tirdzniecības centra daļā:

14.00 pie galvenās ieejas svinīgā jaunās daļas atklāšana

14.00-22.00 1.stāvā pie galvenās ieejas mozaīku darbnīca

14.00-22.00 2.stāvā pie galvenās ieejas DJ Bogdan Taran

14.00-22.00 3.stāvā DJ Markus Riva

3.stāvā uz skatuves koncerti:

18.35 Pirmais kurss

19.05 Elizabete Gaile

19.55 Patrisha

20.35 Rīgas Modes

21.15 Astro’n’out

15.00, 16.00, 17.00 un 18.00 modes skate

Galvenajā tirdzniecības centra daļā:

14.00-22.00

Pie RIMI: DJ Gustavito un tetovēšanas studija

Pie Info centra: Silent Disco un dāvanu stends pirmajiem 1000 pirkumiem

Pie Tiger: DJ Nina Elektrichka un Tiger radošā darbnīca

Pie Douglas: DJ Stocka un Douglas ekspress make-up stacijas

Pie Terranova:

DJ Aspirins

KOLONNA pop-up stends bezmaksas ādas diagnostikai

14.00- 18.00 LaCrown kroņu darbnīca

Pie Pierre Cardin/Otto Kern:

DJ Edgars Bercis

14.30-16.30 iluzionists Robijs Trankalis

17.00-20.00 Zinoo eksperimentu šovs

Pie ēdināšanas zonas bērnu stūrīša:

sejiņu krāsošana un pasaku krēsls

18.00 Teātra “Zīļuks” izrāde “Kā ruksītis ciemos gāja”

Pasākumi turpināsies visu nedēļas nogali.

Pievienot komentāru