Ar trakiem jaunumiem klajā nācis Latvijas mīlas šovu zvaigzne Gunārs; Cilvēkiem no malas gan ir šaubas

Vairāk par to, no kurienes ir sieviete un kā abi iepazinušies, Gunārs atklāt nevēlas, tikai min to, ka abu starpā šobrīd notiekot kaislīgas sarakstes. Policija var pievērsties citu lietu pētīšanai, jo Gunārs tuvākajā laikā no mājas tālu neizies – viņa ikdiena ir īpašuma pošana viešņas uzņemšanai un sarakstīšanās ar īpašo sievieti.

Jautāts, vai kaislīgā daiļava nevarētu būt virtuālo krāpnieku fantāzijas auglis, Gunārs steidz intensīvi protestēt – pārāk garas vēstules sieviete rakstot, lai būtu vienkārši interneta krāpniece.

Fanu, kurš palīdzēs ar striptīza stieni, Gunārs bešā neatstāšot. Stieņa dāvātājs tiks ielūgts kā goda viesis Gunāra pilngadības oficiālajās svinībās 24. jūnijā, tiks pacienāts ar zivi, šašliku un citiem labumiem. Un, ja dāvātājs būs ieinteresēts, viņam būs ekskluzīva iespēja paskatīties, kā stienis tiek pielietots…

Lasi arī: Nākotnes pareģošana pēc “Ekstrasensu cīņu” zvaigznes Merilinas Kerro tabulas

Fanus, kuru mājās mētājas neizmantots striptīza stienis, Gunārs lūdz rakstīt viņam personīgi portālā ”Draugiem”. Un policija lai neuztraucoties – stieņa nodoša notikšot, ievērojot visus ierobežojumus.

Tavas domas par Gunāra mistisko ārzemnieci? Vai viņa, tavuprāt, ir reāla?

Tikmēr internetā cilvēkiem verdikts jau skaidrs:

“Man kā sievietei arī visādi ārzemnieki rakstīja. Gan futbola klubu īpašnieki, gan Amerikas augsta ranga armijas pārstāvji, bet skatos to bilžu fons dažiem stipri līdzīgs.Kad pajautāju: vai tad cietumā citu plakātu nav, uzreiz visi atšuvās, nu jau gadu netraucē ! Sievietes ir ļoti viltīgas, nepaliec Gunāriņ, pliks un nabags !!!”, raksta sieviete ar lietotājavārdu OldLady.

“Tieši tas ko piektdienai vajadzēja – kārtējā Gunāra anekdote! Ārzemju striptīzniecei gan jau sastāstījis, ka ir baigā slavenība ar nez kādu biezo īpašumu un šī brauc, cerot uz sugar daddiju! Ui, kā aplauzīsies! :DDDD”, raksta Kate.
Un kādas ir tavas domas? Izsaki tās komentāros un nobalso aptaujā! 

COMMENTS

Pievienot komentāru