Ar trakiem jaunumiem klajā nācis Latvijas mīlas šovu zvaigzne Gunārs; Cilvēkiem no malas gan ir šaubas

Ar trakiem jaunumiem klajā nācis Latvijas mīlas šovu zvaigzne Gunārs Sārtaputns. Jaunumi gan ir tik traki, ka vairums internetā un cilvēku no malas par to tik iesmej un netic. Un jūs ticētu? 

Izrādās, pie viņa uz Bausku braukšot draiska un mistiska ārzemniece, ar kuru viņš esot iepazinies.

Notikušā detaļas gan daudziem pamatoti liek domāt – ka tik “mistiskā ārzemniece”  nav kāda krāpniece, vai krāpnieks!

Ap Gunāru gan tiek nav vienūgie jaunumi. Viņš pievērsis sev policijas uzmanību, publiski izlieloties ar 60. jubilejas vētraino ballīti laikā, kad pulcēties aizliegts.

Sarunā ar Skaties.lv saimnieks atklāj, ka likumsargi šobrīd pa visu rajonu meklējot pierādījumus, lai Gunāru sauktu pie atbildības. Taču saimnieku tas nesatrauc. Viņa sirdī uzreiz pēc jubilejas uzplaukusi mīlas puķe, un, kamēr policija meklē pierādījumus, viņš meklē stieni!

Gunārs pagājušās nedēļas nogalē nosvinēja 60, komandantstundas laikā uzņemot ciemos pulciņu ballīšu zvēru. Pēc tam, kad ar šiem notikumiem saimnieks bija publiski padižojies, par Gunāra svinībām interesēties sākusi arī policija.

Lasi arī: TESTS. Izvēlies simpātiskāko sievieti un uzzini kaut ko jaunu par sevi!

Kā sarunā ar Skaties.lv atklāj Gunārs, viņš ir informēts par to, ka likumsargi interesējas par viņa aktivitātēm un izjautājot apkārtējos Balvos, lai uzzinātu, vai kāds zīmīgajā naktī nav ciemojies pie saimnieka. Taču pašam Gunāram šobrīd citas rūpes prātā – uzreiz pēc 60. dzimšanas dienas nosvinēšanas internetā uzradusies īpaša sieviete.

Policijas aktivitātes mani šobrīd neuztrauc – viņi braukā apkārt, tvarsta jauniešus un izjautā, vai nav bijuši pie Gunāra. Man par to nav laika satraukties, jo jāsāk gatavoties kādas dāmas uzņemšanai,”  paziņo Gunārs.

Lai likumsargi neberzē rokas – sieviete pie Gunāra braukšot vien pavasarī, pēc ierobežojumu atcelšanas. Līdz tam laikam Gunārs godīgi rosīsies savā īpašumā viens pats, labiekārtojot māju augstās viešņas uzņemšanai.

Un sieviete nudien esot sapnis.

Ārzemniece, Latvijā ieradīsies pavadīt trīs mēnešus. 30 gadus jaunāka, divas augstākās izglītības, bet piepelnās kā augstas klases striptīza dejotāja.

Dejo tikai prestižos klubos, kur vīriešiem aizliegts pielikt pirkstu. Viņa man jau apsolījusi – katru vakaru dejošot man šovu.

Taču līdz tam man mazliet jāpārbūvē māja un jāiekārto viņai maza skatuve. Tāpēc vēršos pie faniem ar lūgumu – kurš varētu man ziedot striptīza stieni?” ar lūgumu pie faniem vēršas Gunārs.

 

Šķir otru lapu, lai nosakidrotu abu iepazīšanās detaļas, un ko saka cilvēki no malas

COMMENTS

Pievienot komentāru