Astrologi neiesaka precēties ar šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem – viņi visbiežāk krāpj savas otrās pusītes

Dvīņi

Dvīņi kā partneri būs ļoti nemierīgi, un viņu pretrunīgās jūtas arī neļaus viņiem vienkārši piecelties un doties prom. Sliktākajā gadījumā Dvīņi uzsāks afēru tajā brīdī, kad attiecībās sāks pazust maģiskā medusmēneša fāze.

Viņiem nepatīk justies iesprostotiem vai apspiestiem attiecībās, un daži no viņiem ir vienkārši pārāk emocionāli nenobrieduši, lai ar to tiktu galā vai to izrunātu.

Ja tu pamani, ka tavs Dvīņu zīmē dzimušais partneris sāk uzvesties nervozi vai nekonsekventi, tev nāktu par labu, ja tu mēģinātu noskaidrot, vai viņš nav uzsācis vēl kādu dēku.

Nekļūsti pārāk traks, bet uzdod savam partnerim dažus jautājumus, lai atvērtu diskusiju un noskaidrotu, kā viņš jūtas attiecībās.

Ja Dvīņiem dod iespēju, viņi atveras un komunicē pārsteidzoši labi.

Lasi vēl: Ja tava vīramāte dzimusi kādā no šīm Zodiaka zīmēm, tad tev draud nopietnas problēmas

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk, ka ikdienas dzīvē viņus kaut kas nogāž no kājām, un romāns var būt tieši šī lieta. Zāle vienmēr šķiet zaļāka otrā pusē sētai, un daži Strēlnieki ir nespējīgi to apjaust. Viņi dzīvo pašreizējam brīdim un alkst apmierināt savas vajadzības un vēlmes.

Ja tu atklāj, ja Strēlnieks ir tevi krāpis, viņš vai viņa visticamāk mēģinās attaisnot savu rīcību kā personiskās brīvības jautājumu, ko Strēlnieki vērtē ļoti augstu.

Viņi gandrīz var tevi pārliecināt, ka tas bija kaut kas tāds, ko viņiem vajadzēja darīt; ka viņi jutās attiecībās ierobežoti un tev to būtu vajadzējis zināt.

Avots: yourtango

COMMENTS

Pievienot komentāru