“Lidl” veikals sācis limitēt preču iegādes daudzumu – vai pārējie veikali rīkosies tāpat?

Kā zināms, “Lidl” veikalos sāk limitēt dažādu preču daudzumu. Kā šajā jautājumā rīkosies “Rimi”, “Maxima” un “Citro”?

Veikalos “Lidl” bija novērojama pastiprināta preču izpirkšana, līdz ar ko nācās pieņemt lēmumu par atsevišķu preču limitu noteikšānu.

Limitus noteicām tiem pamatproduktiem, ko var ilgi uzglabāt: eļļai, konserviem, arī halapenjo pipariem. Tāpat limiti noteikti tualetes papīram un sieviešu higiēnas precēm,” sarunā ar “Latvijas Avīzi” skaidro “Lidl” pārstāvis Ingars Rudzītis.

Limiti noteikti divās kategorijās – vienā drīkst iepirkt līdz trīs vienībām, otrā – līdz piecām vienībām. “Nav tā, ka drīkst pirkt tikai vienu paciņu,” piebilda Rudzītis. Šo preču saraksts esot garš, un veikalos pie katras preces cenas ir pievienota zīmīte, cik daudz to drīkst iepirkt.

Lasi arī: Raimonds Pauls beidzot dalās ar informāciju par to, kas noticis ar viņa sievu

Citu veikalu pārstāvji neplāno sekot “Lidl” veikalu piemēram. 

“Maxima Latvija” pārstāvji pauda, ka nekādi limiti netikšot noteikti, neskatoties uz to, ka pircēji visvairāk iegādājas produktus ar ilgāku uzglabāšanas termiņu.

Arī “Rimi Latvia” pārstāve Inga Bite apgalvoja, ka tiek rūpīgi sekots līdzi situācijas attīstībai, lai visas preces būtu pieejamas ikvienam pircējam tāpat kā līdz šim, tajā skaitā sāls.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru