Atgūsti iekavēto! Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 25. līdz 27. martam

DVĪŅI

Tu spēsi saņemties un uzrunāt personu, kurai jau labu laiku pieder tava sirds. Uzsākot sarunu, nervozitāte būs krietni jūtama, bet tas notiek tikai tādēļ, ka dziļi iekšienē jūti, cik tev šis cilvēks ir svarīgs. Tu apzinies, ka šī saruna nepieciešama turpmāka ceļa aušanai.

VĒZIS

Lai arī tev patīk, ka viss ir kārtīgs un koordinēts, dzīve un attiecības reti kad tādas ir, it īpaši šajās dienās. Tevī uzvirmos nepatīkamas jūtas, nebūtu labi šīs jūtas ignorēt.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras visvairāk tenko un baumo

LAUVA

Tu mēģināsi izprast, kādēļ esi iesaistījies tuvās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā no malas vērotu savas attiecības ar mīļoto cilvēku. Tas liks apdomāt dažus jūsu partnerības aspektus, ienesot arī zināmu cerības daudzumu.

JAUNAVA

Būsi pamatīgi satraucies par kāda cilvēka viedokli. Visu laiku prātosi, ko šis cilvēks par tevi domā, un vai jūsu jūtas ir abpusējas. Drīz vien tava kautrība pazudīs, un tu kļūsi pārliecinātāks. Izmanto to, lai iepazītos ar šo cilvēku tuvāk!

SVARI

Koncentrē savu enerģiju uz aktivitātēm un nostipriniet starp jums esošo saikni. Ja vēlies pamēģināt ko nebijušu, tad šis ir īpaši piemērots mirklis, lai to darītu. Atslābinies un baudi dzīvi!

SKORPIONS

Ja ar kādu satiecies pirmo reizi, tad šī būs neaizmirstama pieredze. Svarīgi, lai katram no jums būtu lieliska humora izjūta, jo ķircināsiet viens otru ilgi un dikti. Daudz runāsiet par dzīves jēgu.

STRĒLNIEKS

Ļoti iespējams, ka partnera atbalsts šajās dienās būs pats svarīgākais. Tā vien liksies, ka viņš ir ne tikai tavs mīlnieks, bet arī tavs labākais draugs. Ja tevi kaut kas nomāc, tad noteikti aprunājies ar viņu par to!

MEŽĀZIS

Šī ir lieliska nogale mīlestībai un visam, kas ar to saistīts. Ja jau atrodies ilgstošās attiecībās, tad pavadiet laiku kopā, darot kaut ko patiesi aizraujošu. Ja meklē mīlestību, tad vislabākā vieta, kur to atrast būs sporta zālē.

ŪDENSVĪRS

Tu atklāsi, ka kopā ar savu partneri jūties arvien mājīgāk. Tev tika dota iespēja izprast, kas liek tavam partnerim justies droši ļoti dziļā līmenī. Beidzot tu saskāries ar ko tādu, kas ļāva ieraudzīt partnera cilvēcību un ievainojamību. Tas ir vērtīgs ieskats, tādēļ glabā to cieši.

ZIVIS

Uzvedīsies dīvaini, kā arī tevi pašu pārņems dīvainas domas.  Tas tevi pārsteigs tikpat ļoti kā tas būs pārsteidzis tavu mīļoto cilvēku. Jūtu apvaldīšana signalizēs, ka gaidāmas patiesi lieliskas attiecības, kā arī jaunu fāzi tavā dzīvē. Uz priekšu!

Pievienot komentāru