Rīgas mērs Mārtiņš Staķis paziņo svarīgu lēmumu : “Tomēr vienā man ir jāatzīstas – es kļūdījos”

Rīgas mērs Mārtiņš Staķis ceturtdien, 24. martā, paziņo, ka izstājas no politiskās apvienības “Attīstībai/Par!”. Par savu lēmumu Staķis paziņojis sociālajā vietnē “Facebook”

Viņš raksta:

“Ir teiciens, ka ikvienai sarežģītai problēmai ir atbilde, kas ir īsa, vienkārša un nepareiza. Ja man jautātu: kādēļ es šodien izstājos no apvienības “Attīstībai/Par!”, pie kuras šūpuļa esmu bijis klāt, tad teiktu līdzīgi – nav īsas un vienkāršas atbildes.

Tomēr vienā man ir jāatzīstas – es kļūdījos.

“Kustībā Par!” mani aizrāva ideālisms, intelektuālā bagātība un tieksme pēc taisnīguma. Kandidēju uz Rīgas mēra amatu, lai uzlabotu dzīvi pilsētā, un mani patiesi sanikno, ka “Par!” tuvākais sabiedrotais “Latvijas attīstībai” šauru interešu dēļ norāvusi bremzes Latvijas galvaspilsētas attīstībai.

Lasi arī: Artis Pabriks savās mājās uzņēmis bēgļus no Ukrainas

Man žēl, ka es kļūdījos attiecībā uz apvienības veidošanu ar partiju “Latvijas attīstībai”.

Ministra lēmums apturēt Rīgas teritorijas plānojumu ir netaisns un nesamērīgs. Tieši tāpēc tas pārsteidza pat pieredzējušākos pašvaldības darbiniekus! Lai izpildītu VARAM prasības, var būt nepieciešami pat gadi, un no tā cietīs Rīgas uzņēmēji, investori un budžets. Tātad – katrs rīdzinieks.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru