Baisa traģēdija slaveno pasaules apceļotāju – ceļojumu blogeru pārīša dzīvē

Izrādās Maksa bijusī partnere Lī izdarījusi pašnāvību, vēsta “Daily Mail”.

Puisis atzina, ka meitene ilgu laiku cīnījusies ar depresiju, un viņu šajā grūtajā brīdī atbalstījuši gan draugi, gan arī speciālisti. Lī vienmēr atklāti runājusi par savām problēmām, taču savus sekotājus par to neinformēja, lai viņus neuztrauktu.

 

Tāpēc Makss nolēma aizsākt tēmu par garīgo veselību un izveidoja mirkļbirku, ar kuru soctīklu lietotāji var dalīties ar savām problēmām.

Lī un Makss sociālajā tīklā “Instagram” dalījās ar savām ceļojumu bildēm un stāstiem. (Foto: Instagram)
Puisis lūdza visiem skeptiķiem saprast, ka garīgās slimības ir ne mazāk nopietnas kā fiziskās. Tās tiek ļoti labi maskētas. Tāpēc attiecībā pret citiem vienmēr jābūt uzmanīgiem un iejūtīgiem.

Ir normāli justies slikti un normāli tādā brīdī lūgt palīdzību. Dzīve ir daudz sarežģītāka par ierakstu sociālajā tīklā, tāpēc slēdziet to un atgriezieties reālajā pasaulē, apskaujiet savus mīļos. Sirsnīgi pajautājiet, kā viņiem klājas, uzklausiet viņus un piedāvājiet palīdzību,” rakstīja Maks Bidstraps.

Lī Makmilana, kura visu mūžu nodzīvoja Kanādā, iepazinās ar Maksu 2016.gadā, kurš uz turieni bija pārcēlies no Austrālijas darba dēļ. Abi jaunieši uzreiz saprata, ka viens otram ir piemēroti, tāpēc sāka satikties.

Drīz vien viņi atklāja kopīgu hobiju – ceļošanu pa pasauli, tāpēc mīlnieki nopirka furgonu, paņēma līdzi savu uzticamo suni un devās ceļojumā pa Dienvidaustrumu Āziju, Kanādu, Ziemeļameriku un Dienvidameriku. Tomēr 2020.gada janvārī viņi nolēma šķirties un palikt par labiem draugiem.

 

Ja Jums ir aizdomas par depresiju, meklējiet speciālista palīdzību!

 

Arī svarīgi: Īsta greznība ir dzīvot tā, kā paši vēlaties

 

Pievienot komentāru