Negaidīts pavērsiens kroņa mantošanā: Elizabete II pārsteidza ar mantinieka izvēli, īpaši princi Čārlzu

Lielbritānijas Karaliene Elizabete II ir izlēmusi, kurš būs viņas mantinieks. Oficiālas informācijas par šo tematu nav, bet jaunumi ienākuši no uzticamiem ziņu avotiem. Šis lēmums burtiski satriecis viņas dēlu princi Čārlzu, jo kronis nav apsolīts viņam.

LASI VĒL: Tie, kuri apspriež Meganas Mārklas kāzu kleitu, vienkārši nav redzējuši šos šedevrus

Tiek apgalvots, ka 92 gadus vecā karalieni ir pasaukusi pie sevis uz Bekingemas pili princi Čārlzu un paziņojusi viņam šos jaunumus.

Karalienes lēmums tiks oficiāli noformēts nākošajā gadā, runā galmam pietuvinātas personas. Bet līdz tam laikam princis Čārlzs nebūs nekur pat tuvumā.

Karaliene izmeta pa logu protokolu un šokēja visus, kuri gaidīja Čārlza kronēšanu”, – tiek runāts galma aprindās.

Galmā sačukstas, ka karaliene vienmēr ir jutusi, ka princim Čārlazam trūkst īstas karliskas sajūtas. Tā, ziņotāji atzīmē, ka viņš  “cilvēkos ir neveikls un viņam nepiemīt sociālā graciozitāte, kas nepieciešama britu troņa mantiniekam”.

Turklāt Čārlzs izrādījās ierauts skandālos, ko māte uzskatīja par nepiedodamiem. Tā viņš draudzējās ar kādu Veinu Domenti, kurš tika notiesāts par 15 gadus vecas meitenes izvarošanu un citiem seksuālas dabas noziegumiem.

Lasi arī: Spēcīgs līdzeklis, kas regulē vairogdziedzera darbību un novērš sāpes un iekaisumu locītavās!

Turklāt karalieni šokēja tas, ka kaut kāds 52 gadus vecs austrālietis Saimons Dorante-Dejs paziņoja, ka ir prinča Čārlza un Kamillas Pārkeras-Boulzas “mīlas auglis”. Tas bija pēdējais piliens, pēc kura Elizabete II pieņēma lēmumu nekronēt savu dēlu.

Tad, kurš gan mantos troni? Un ko par to saka Čārlzs?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru