Bērnu ansambļa dalībnieces vokālajā konkursā “Balss” pārsteidz žūriju un Polīnas Gagarinas izvēle rada histēriju

Kāda 9 gadus veca vokālā konkursa “Balss” dalīnbniece netika tālāk uz konkursa nākamo posmu un apsūdzēja menotri Polīnu Gagarinu negodīgā attieksmē pret sevi.

Pašlaik Krievijā tiek rādīts bērnu vokālais konkurss “Balss”. Vienā no priekšnesumiem piedalījās trīs atraktīvas meitenītes – Taisija Skomorohova (8 gadi), Angelīna Derjaabina (9 gadi) un Agnija Anrejeva (6 gadi). Meitenītes dziedāja dziesmu “Dance Monkey” un žūrijas loceklei Polīnai Gagarinai bija jāizvēlas, kuras divas meitenītes turpinās dalību konkusā. Protams, kā jau bērni, meitenes šo vērtējumu uztvēra ļoti saasināti.

Lasi arī: Viņa – vjetnamiete, viņš lielbritānis. Pāra bērns ir līdzīgs eņģelim (+FOTO)

Andželina turpināja uztraukties par notikušo. Viņa atzīmēja: “Negodīgi ir tas, ka viņi mani neizvēlējās. Pilnīgi negodīgi. Bija jāizvēlas visi trīs. Es joprojām esmu mazliet vecāka un atgriezīšos. Vairāk nekā vienu reizi. ”

Atgādinām, ka bērnu vokālais konkurss “Balss”  Krievijas televīzijā parādījās 2014. gadā. Izrādē piedalās dalībnieki no 7 līdz 14 gadiem. Septītajā sezonā papildus Gagarinai mentoru vietas ieņēma Basta un Valērijs Meladze.

Šķir otru lapu un noskaties meiteņu priekšnesumu!

Pievienot komentāru