Dienas horoskops 15. februārim – pozitīva diena, ja pacentīsies

Lauva: Ugunīga diena, jautājums, kā to izmantosi. Centies iztikt bez savas taisnības pierādīšanas darbā un greizsirdības scēnām mājās. Vari kaldināt nākotnes plānus, nodarboties ar sportu svaigā gaisā.

Jaunava: Piemērots laiks, lai kāptu pa karjeras kāpnēm. Tev jākļūst kaut nedaudz ambiciozākam! Vari veidot sadarbības ar ārzemju partneriem. Sievietēm diena veiksmīgāka nekā stiprajam dzimumam.

Svari: Iespējams, dažiem Svariem dienas ritms būs par strauju, agresīvu. Tai pašā laikā, tie, kuri mācēs pielāgoties situācijai, gūs labus panākumus. Partnerattiecībās tieksies pēc brīvības.

Skorpions: Nedēļu sāksi aktīvi. Darba jomā necietīsi dīkstāvi, sliņķus sev apkārt. Ja vēl neesi bosa krēslā, gan jau drīz vien tur nonāksi. Mīlas sfērā arī centīsies izcelties, tomēr nekļūsti pārmēru uzmācīgs.

Strēlnieks: Tev pietrūks ceļošanas, kontaktu ar ārzemniekiem. Meklēsi veidus, kā kompensēt šo tukšumu. Kāds Strēlnieks pievērsīsies karjeras veidošanai, cits sāks ezoteriskas studijas.

Mežāzis: Visa nedēļa paies uz darbaholisma stīgas, un sāksi jau šodien pat. Ieteicams neķerties pie jauniem projektiem, labāk pabeigt iesāktās lietas. Arī darba maiņai šis nav piemērots brīdis.

Ūdensvīrs: Saule vēl trīs dienas atradīsies tavā zīmē, tāpēc izmanto laiku lietderīgi. Kāds, iespējams, šodien svinēs dzimšanas dienu. Tu daudz nedomāsi par ierobežojumiem, ja gribēsi ar kādu tikties, tad tā arī darīsi.

Lasi arī: Nedaudz par aprēķina laulībām – gribi zināt, kuru horoskopa zīmju pārstāvji būs visturīgākie vīri?

Zivis: Dienas fons tevi var ietekmēt divējādi – vai nu aktīvi darbosies, vai vēlēsies nolīst kaktiņā, prom no visas burzmas. Varbūt, sēžot mājās, būsi pieņēmies svarā un prātosi, kā atgūt iepriekšējo formu.

Arī interesanti: Trīs zodiaka zīmēm 2021. gads būs brīnumains laiks. Tamāras Globas horoskops

Pievienot komentāru