Nedaudz par aprēķina laulībām – gribi zināt, kuru horoskopa zīmju pārstāvji būs visturīgākie vīri?

Kad nolemjam ar kādu uzsākt nopietnas attiecības, nereti pievēršam  uzmanību tam, kādas horoskopa zīmes pārstāvis viņš ir. Daudz tiek runāts par katras horoskopa zīmes rakstura iezīmēm un par saderību, taču nevar aizmirst arī par to, ka dažiem horoskopa zīmju pārstāvjiem naudas pelnīšanā sokas vieglāk, bet citiem-grūtāk.

Piedāvājam ielūkoties horoskopā, kas atainos katras horoskopa zīmes finansiālās iespējas.

Auns

Auniem sava otra pusīte būtu jāmeklē zīmēs, kas dzimušas gaisa zīmē. Vislabāk piemēroti būs Ūdensvīri. Taču vērts attiecības uzsākt arī ar Svariem, jo viņi jums palīdzēs nopelnīt vairāk. Nekādā gadījumā neuzsāciet attiecības ar Skorpioniem.

Vērsis

Ūdensvīri un Skorpioni jūsu dzīvē var spēlēt nozīmīgu lomu. Ja laulātais draugs būs Ūdensvīrs vai Skorpions, iespēja jums tikt pie lieliem naudas līdzekļiem ir diezgan liela. Laba savienība var veidoties ar uguns zīmēm-Auniem, Strēlniekiem un Lauvām, taču attiecībās paredzami sarežģījumi. Šajā savienībā Vērsim būs jābūt gatavam tērēt gana daudz nervus un spēkus.

Dvīņi

Dvīnis savā dzīvē lielu naudu spēs nopelnīt tad, ja viņam līdzās būs Lauva, jo viņš kā magnēts spēs piesaistīt naudu. Tāpat labus finanšu līdzekļus iegūt palīdzēs savienība ar Mežāzi, Vērsi vai Jaunavu, taču no pašas laulības gan nebūs nekāda lielā labuma. Apprecoties ar Skorpionu, vispār sagaidāms finanšu krahs.

Vēzis

Vēzim vislabākā savienība materiālā ziņā ar Strēlnieku, Lauvu un Aunu. Vēl var mēģināt attiecības dibināt ar Vēršiem, kas arī no šādas laulības gūs materiālus labumus.

Lauva

Lauvas un Dvīņu savienība būs labvēlīga abiem zīmju pārstāvjiem, jo kopīgiem spēkiem viņi var kļūt stāvus bagāti. Viņiem kopā pastāvīgi veiksies! Lauvām ar Svariem un Ūdensvīriem arī gaidām bezbēdīga dzīve. Tāpat ar Mežāžiem, Jaunavām un Vēršiem. No Skorpioniem gan vajadzētu izvairīties, jo viņi var aizbiedēt Lauvas panākumus finanšu sfērā.

Jaunava

Jaunavai izdevīga savienība ar Skorpioniem, jo no viņiem lielā mērā atkarīga veiksme finanšu sfērā. Jaunavām nepieciešams iedrošinājums un atbalsts. Neviens cits nespēs Jaunavām tā palīdzēt, kā Skorpions, jo viņiem piemīt ļoti laba intuīcija, kas Jaunavai dos spēju saredzēt iespējas, kur palielināt savus naudas līdzekļus.

Svari

Svari ir tā horoskopa zīme, kura palīdzēs nopelnīt naudu lielākajai daļai horoskopa zīmju. Svari ir kā magnēts, kas piesaista naudu otrai pusītei, taču paši tajā pat laikā lielu naudu nopelnīt nespēj. Taču savienība ar Strēlnieku palīdzēs Svariem realizēties un sasniegt finanšu stabilitāti.

Skorpions

Skorpions ir viena no tām horoskopa zīmēm, kas citām horoskopa zīmēm naudu nekādā veidā nepalīdzēs piesaistīt. Neuztraukties var tikai Mežāži, Vērši un Jaunavas.

Savienība ar Lauvu, Aunu vai Strēlnieku var atnest veiksmi pašiem Skorpioniem, taču naudu ģimenei nopelnīt nebūs viegli. Tas tāpēc, ka finansēs šīm zīmēm nav saderības.

Strēlnieks

Strēlniekiem veiksmi finanšu lietās atnesīs savienība ar Ūdensvīriem un Svariem. Pie tam šī veiksme var būt gana liela. Mežāžiem, Jaunavām un Vēršiem savienība ar Strēlnieku var nest lielus panākumus finanšu sfērā.

Mežāzis

Mežāzis ir vienīgā horoskopa zīme, kura ir neatkarīga no citām. Tāpēc viņiem nav jāuztraucas par saderību ar kādu no tām. Tomēr ieteikt varētu laulības ar Auniem, Lauvām un Strēlniekiem, jo tieši viņi palīdzēs iegūt lielāko stabilitāti finanšu jomā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem labākā savienība ar uguns zīmēm-Strēlniekiem, Auniem un Lauvām. Tāpat var veidot attiecības ar Svariem un Vēršiem, jo savienībā ar viņiem Ūdensvīriem naudas lielās vienmēr veiksies. Tomēr vajadzētu izvairīties no Skorpioniem, jo pretējā gadījumā Ūdensvīrus var piemeklēt neveiksmes finanšu sfērā.

Zivis

Zivīm svarīga ne tikai finansiālā stabilitāte, bet arī emocionālā. Tieši tāpēc ieteicama savienība ar Mežāžiem, Jaunavām un Vēršiem. Auni var palīdzēt Zivīm iegūt finanšu stabilitāti.

Var gadīties, ka ar kādu no horoskopa zīmēm ir laba saderība finanšu jomā, bet nav saderības mīlas jomā. Ieteikums-mīliet patiesi un no sirds un tad jums nenāksies izvēlēties starp mīlestību un pārticību. Ar jūsu atbalstu mīļotais spēj nodrošināt ģimeni ar visu nepieciešamo.

Avots: headinsider.net

Pievienot komentāru