Dienas horoskops 16. februārim –trauksmaina diena, labāk “piesprādzējies”

Jaunava: Būsi nobriedis sākt kādas mācības. Zvaigznes gan iesaka mazliet paciesties, pagaidām tikai pameklēt iespējamos variantus, bet sākt ne ātrāk kā nākamnedēļ. Esi atsaucīgāks pret mīļotā cilvēka uzmanības pierādījumiem.

Svari: Ar darba lietām ātri tiksi galā, labi sapratīsies ar kolēģiem. Daiļais dzimums vēlēsies labi izskatīties, izcelties un iepatikties. Šobrīd sāktās attiecības nebūs ilglaicīgas, drīzāk tāds neliels flirts.

Skorpions: Kāda biznesa tikšanās var nenotikt vai neizdoties kā plānots. Skaties uz notiekošo no pozitīvās puses – šobrīd astroloģiski nav labs laiks jauniem darījumiem, līgumu slēgšanai, sapulcēm.

Strēlnieks: Tev patiks palielīties ar saviem sasniegumiem, brīžiem pat pārspīlējot. Centies izvairīties no strīdu situācijām, asām diskusijām. Ja tev ir bērni, nesāc viņiem mācīt, kā dzīvot.

Lasi arī: Dziedātāja Liene Šomase sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ka viņai Valentīndiena beigusies slimnīcā

Mežāzis: Profesionālā plānā izdevusies diena, sevišķi tiem, kas ieņem augstu amatu. Visā, ko dari, vēlams būt oriģinālam. Ja esi nolēmis iegādāties jaunu datoru, atliec pirkumu uz nākamo nedēļu.

Ūdensvīrs: Vīriešu kārtas pārstāvji šodien var rīkoties spontāni un pēc tam paši brīnīties par savu rīcību. Nesarauj attiecības ar otro pusīti tikai tāpēc, ka neesi labā garastāvoklī.

Zivis: Tu būsi nedaudz iestrēdzis, nezināsi, vai nodarbojies ar sev piemērotām lietām. Meklē jaunus veidus pašrealizācijai! Tev nepieciešams pamainīt vidi, tas ir vienkāršākais veids, kā izrauties no rutīnas.

 

Arī interesanti: Lielais horoskops FEBRUĀRIM visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astrologs Globa

Avots: apollo.lv

Pievienot komentāru