Dienas horoskops 16. februārim –trauksmaina diena, labāk “piesprādzējies”

 

Šī būs traka diena, un lai tai veiksmīgu cauri, tev būs jābūt gana piesardzīgam! Nevajag “durt taisni”, bet gan divas reizes katru soli apdomāt! 

Auns: Darbā izpaudīsies par visiem 100%, pats būsi gandarīts un boss apmierināts. Nav vēlams kārtot jautājumus ar valsts instancēm, toties vari dibināt sakarus ar jauniem sadarbības partneriem.

Vērsis: Priekšplānā var izvirzīties partnerattiecību jautājumi. Iespējams, jutīsies apspiests, vēlēsies izrauties brīvībā kaut uz vienu dienu. Skaties, lai mirkļa iespaidā nesastrādā muļķības.

Dvīņi: Komunicējot nekļūsti ass, sarkastisks. Daudz uzmanības veltīsi izglītības jautājumiem, neatkarīgi vai tas attieksies uz tevi vai bērniem. Varbūt izmēģini ezoteriskas mācības?

Vēzis: Ja vēlies ko sasniegt profesionālajā plānā, tad dari to! Iespējams, nepieciešams izstāstīt priekšniecībai par savām idejām. Vakaru pavadi domubiedru grupā internetā, cerams, ka tev tāda ir…

Lasi arī: Ieva Florence-Vīksna noliek “uz pauzes” Latviju ar savu paziņojumu: cilvēki neizpratnē, kā viņai tas izdevās

Lauva: Nedzīvo pāri līdzekļiem, mazliet piedomā, kam tērē naudu! Patiks iekarot arvien jaunas virsotnes, kā darba, tā privātā frontē. Ar savu Amora bultu būsi ievainojis kāda cilvēka sirdi, pats to nemanot.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru