Dienas horoskops 29. martam – nemēģini izpatikt citiem!

JAUNAVA Labs laiks, kad sākt īstenot kādu sen iecerētu sapni. Kopumā šī solās būt visai mierīga diena, kad pat uz satraucošiem notikumiem spēsi reaģēt adekvāti un lieki nepārdzīvot.

SVARI Šodien kāds notikums var likt uz zināmu cilvēku paskatīties no pavisam cita skatu punkta. Tas var sagādāt zināmu pārsteigumu. Tomēr, neskatoties uz to, būs lielāka jēga pievērsties saviem mīļajiem, nevis domāt par apkārtējiem.

SKORPIONS Iespējams, ka šodien dzirdēsi kādu nelāgu klaču par sevi. Svarīgi būs neļaut tam tevi apturēt. Bieži vien cilvēki runā, pat neapzinoties to, kādu indi spēj palaist apkārt.

Lasi arī: Meliem īsas kājas! Horoskops nedēļai no 28. marta līdz 3.aprīlim

STRĒLNIEKS Atceries, ka tu pats esi savas dzīves noteicējs un savas laimes kalējs. Nebūs jēgas vainot citus pie savām neveiksmēm. Tā vietā mēģini atzīt savas kļūdas un virzīties uz priekšu. Kļūdīties taču ir cilvēcīgi!

MEŽĀZIS Šodien būs mainīgs garastāvoklis. Dienas notikumiem būs liels spēks un ietekme uz tavu pašsajūtu. Jocīga diena, kuru labāk pavadīt savā nodabā.

ŪDENSVĪRS Šodien konfliktus nemeklē! Iespējama asa un nepatīkama diskusija ar kādu no darba kolēģiem vai pat ar ģimenes locekli. Būs vērtīgi piekāpties un saglabāt savu godu!

ZIVIS Izvairies no citu cilvēku kritizēšanas! Lielāka jēga būs paskatīties pašam uz sevi un uzdot jautājumu: “Vai esmu tik perfekts, ka man ir tiesības nosodīt citus?”.

Pievienot komentāru