Dienas horoskops 4. aprīlim – rīts būs gudrāks par vakaru!

JAUNAVA Būs iespēja ar vienu kāju izkāpt no savas komforta zonas un iepazīt pašam sevi no pavisam cita skatu punkta. Pret citādi domājošajiem mēģini būt iecietīgs – nenosodi uzreiz, bet sākumā mēģini izprast!

SVARI Iespējams nopietns strīds ar kādu, kurš domā citādāk. Pirms asi reaģē, saskaiti līdz desmit. Šī solās būs visai emocionāla diena – pilna ar dažādiem iespaidiem.

LASI VĒL: 3 Zodiaka zīmes, kurām aprīlis iesāksies jaudīgi

SKORPIONS Nenoliedz citu cilvēku emocijas! Viņiem ir tiesības justies tieši tā, kā viņi jūtas – par to nevajadzētu vīpsnāt. Sociālās situācijas var izvērsties visai nepatīkamas.

STRĒLNIEKS Šīs dienas notikumi prasīs daudz resursu un pacietības. Skaidrs, ka tev nepieciešamas garākas brīvdienas. Mēģini vakarpusē nodoties kam tādam, kas ir patiesi relaksējošs.

MEŽĀZIS Iespējami interesanti pavērsieni mīlas jomā. Domās būsi attiecībās, iespējamas grūtības koncentrēties darbiem. Būs vērtīgi satikt kādu labu draugu un izrunāties.

LASI ARĪ: Jaudīgs laiks! Horoskops aprīlim – kas šajā mēnesī gaida katru no zodiaka zīmēm?

ŪDENSVĪRS Nepārstāj domāt par to, ko gribi sasniegt tuvākajā laikā. Šodien milzīgs motivācijas pieplūdums un ļoti veiksmīga roka loterijām līdzīgās lietās.

ZIVIS Rīts šodien gudrāks par vakaru. Neklausies savās dilemmās, labāk centies ignorēt traucējošās domas. Gaidāms pārsteigums ar lielu odziņu.

Pievienot komentāru