Jaudīgs laiks! Horoskops aprīlim – kas šajā mēnesī gaida katru no zodiaka zīmēm?

Uzzini, kādus piedzīvojumus nesīs aprīļa mēnesis katrai no zodiaka zīmēm!

Kādam šis mēnesis iesāksies ar enerģijas pieplūdumu, bet kādam mazliet nāksies iepauzēt un apdomāties par nākotnes plāniem pirms turpināt jaudīgo dzīves skrējienu.

AUNS

Aprīlis sāksies jaudīgi. Jau pirmā aprīļa diena sola daudz mērķu. Līdz 19. aprīlim darbosies bez ierobežojumiem un traucēkļiem. Būs sajūta, ka esi neapturams un nekas tev nespēj stāties ceļā.

Zvaigžņu stāvoklis vēsta, ka šajā mēnesī pastāv iespēja veikt daudz prātīgu darījumu, tomēr par ļaunu nenāks pakonsultēšanās ar zinošākiem cilvēkiem – tev nav viss jādara vienam!

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par aprīlī dzimušajiem – valdonīgi cilvēki ar labu intuīciju

VĒRSIS

Iespējami nedaudz dīvaini un zīmīgi sapņi. Vispār Aprīlis var sākties ar visai jokainu sajūtu. Reti kurš Vērsis izjutīs to, ka ir daudz enerģijas. Lielākoties var rasties sajūta, ka trūkst spēka un motivācijas. Būs nepieciešama disciplīna.

Labs laiks, kad pievērsties pašattīstībai. Varbūt vērts koncentrēties tiem personības aspektiem, kas saistīti ar emocionālo inteliģenci? Aprīļa beigas sola visai lielus notikumus.

DVĪŅI

Līdz aprīļa vidum viss ies kā pa diedziņu. Būsi nodarbināts un ne uz mirkli nejutīsies garlaikots. Pietiks spēka visam, ko būsi iecerējis. Sākoties 10. aprīlim iespējams, ka jutīsies mazliet “izsmelts”. Tad būs laiks pamazām un pakāpeniski izkāpt no sociālās dzīves – iedot sev laiku pašattīstībai.

Ap 16. aprīli gaidāmi īpaši notikumi mīlas jomā. Tiks piepildītas tavas gaidas un vēlmes.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmju pārstāves, kuras spēj būt īstas čūskas

VĒZIS

Aprīlis var iesākties ar labām pārmaiņām karjeras jomā. Iespējams kāds labs darba piedāvājums vai jaunas iespējas. Būs nepieciešams sastrādāties ar citiem, tāpēc esi atvērts komunikācijai.

Sākot ar 12. aprīli, tev būs visai radošs periods, iespējami gan piedzīvojumi, gan laiks pārdomām un pašattīstībai. Aprīļa vidus var nest domas par to, kā balansē privātā dzīve ar profesionālo.

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru