3 Zodiaka zīmju pārstāves, kuras spēj būt īstas čūskas

Šo Zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāves iemieso ne īpaši labas īpašības, tāpēc viņas var pielīdzināt čūskām!

Cilvēki ir dažādi. Kāds ir mīļš, empātisks, sabiedrisks, bet ir arī tādi cilvēki, kuru līdzjūtību nesagaidīsiet. Šīm sievietēm-čūskām vīrieši nereti ir kārtējie upuri, kas uz brīdi pabaro ego.

3.vietā – JAUNAVA

Pēc pirmā skata nemaz nevarētu pateikt, ka viņā ir kaut kas slikts vai pat ļauns. Pirmais iespaids par Jaunavas zīmē dzimušajām sievietēm ir labs – inteliģenta, sakopta, kārtīga sieviete. Bet, piedodiet par tiešumu, vai jums šķiet, ka sieviete-čūska patiesi spētu savās lamatās iepīt kārtējo upuri, ja viņas nejaukā daba būtu tik acīmredzama?

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

Tieši tā ir ar Jaunavu. Var paiet ilgs laiks, kamēr jūs nonākat saskarsmē ar viņas viltīgo pusi. Viņa ir ar savu raksturu, turklāt, čūskas indi laidīs visiem, kas mēģinās nodarīt pāri viņas mīļajiem. Arī konkurējot ar citiem un tiecoties pēc sava mērķa var likt lietā kādu no savas čūskas dabas metodēm.

Jaunavai ir talants “iedzelt” ar vārdiem. Viņa to dara tik prasmīgi, viltīgi un izsmalcināti, ka jūs pat sākumā nesapratīsiet, ka tas bija apvainojums.

2. vietā – LAUVA

Tā vietā, lai pieļautu, ka kāds viņu varētu sāpināt, viņa izvēlas aizsargmehānismu – sāpināt citus, nevis ļaut sapināt sevi. Nereti ciniskas sievietes, kuras apzinās savu vērtību un ego pabaro ar vīriešu aptīšanu ap pirktu.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti rupjas un daudz lamājas – ar humora devu!

Publiska konfliktu risināšana ar Lauvu ir liels nē. Vienkārši nav jēgas, jo izjutīsiet lielu pazemojumu un aizvainojumu. Normālam cilvēkam paliktu kauns jau vien vērojot tādu strīdu, kāds var izcelties starp Lauvu un jebkuru citu cilvēku.

Viltīgas sievietes, kurām patīk tenkot. Nereti tieši viņas citiem saindē prātu par kādu cilvēku, kurš personīgi nav pazīstams.

Lai uzzinātu, kura zodiaka zīme ieņem šī topa pirmo vietu, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru