Jaudīgs laiks! Horoskops aprīlim – kas šajā mēnesī gaida katru no zodiaka zīmēm?

LAUVA

Ir grūti augt un attīstīties sev ērtā vietā, tāpēc aprīlis tev būs izaicinošs mēnesis ar vairākām iespējām izkāpt no savas komforta zonas. Iespējams izdzīvot ko tādu, kas beidzot liks atvērt acis par kādu sev pazīstamu cilvēku.

Sākot ar 5. aprīli (līdz maija sākumam) iespējama satuvināšanās ar mīļoto cilvēku. Ja esi brīvs, tad šis ir laiks, kad pastāv augsta iespēja iepazīties ar potenciālo partneri.

JAUNAVA

Ļoti kaislīgs mēnesis! Ja nupat kā esi iepazinies ar kādu cilvēku, ko uzskati par savu potenciālo partneri, tad aprīlis nesīs visai kaislīgus piedzīvojumus. Iespējams, ka brīvie Jaunavas aprīlī izveidos jaunas attiecības.

Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks, kad tām pievērsties un vizualizēt nākotnes plānus. Varbūt laiks ģimenes pieaugumam, kāzām vai vienkārši kopīgam ceļojumam? Daži Jaunavas var pieņemt lēmumu vienkārši pavadīt vairāk laika ar mīļoto cilvēku.

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

SVARI

Šomēnes liela nozīme būs komunikācijai – tas palīdzēs izvairīties no aplamu pieņēmumu veikšanas un konfliktiem. Būs nepieciešams padomāt, kā izturies pret sev tuvākajiem un mīļākajiem.

Sākot ar 11. aprīli pavērsies iespēja uzlabot attiecības ar mīļoto cilvēku, jūs abi spēsiet ieskatīties patieso problēmu būtībā un saskatīt to, kas jums visu šo laiku ir bijis kā klupšanas akmens.

SKORPIONS

Ja esi plānojis, kā balansēt starp darbu un privāto dzīvi, tad nākamie seši mēneši lēni, bet droši nodrošinās šo iespēju. Nāksies to tikai izmantot. Aprīlis pavērs iespēju uzšķirt jaunu lappusi savā dzīvē. Un daudzas lietas sākt ar jaunu pieeju.

Pastāv liela iespēja, ka uzlabosies tava romantiskā dzīve. Tas var nozīmēt gan aiziešanu no toksiskām attiecībām, gan otras pusītes atrašanu.

No aprīļa vidus līdz pat maija beigām būs visai kaislīgs periods.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām atrast īstu mīlestību ir visgrūtāk

STRĒLNIEKS

Aprīlis nesīs daudz piedzīvojumu, daudz flirta un radošu mirkļu. Ja jau sen esi plānojis kaut ko paveikt, tad šī mēneša enerģija tev palīdzēs sasniegt jebkuru mērķi. Iedvesmas pilns periods, kad sasniegsi tiešām ļoti daudz.

Daudz domāsi par garīgumu un pašattīstību. Daži Strēlnieki var nolemt par labu tam, ka ir gatavi ģimenes pieaugumam.

MEŽĀZIS

Aprīlis sāksies ar iespēju beidzot pievērsties sev un saprast to, ko tu vēlies no dzīves. Pārāk ilgu laiku esi visu laidis pašplūsmā, šis ir lielisks laiks, kad beidzot sākt apzināties, kur šīs dienas darbības tevi var aizvest pēc vairākiem gadiem.

Aprīļa trešā nedēļa nesīs jaunus pavērsienus. Iespējamas ballītes un radoši pasākumi. Izjutīsi daudz radošas dabas impulsu, būs vēlme izpausties sev neierastā veidā.

Lasi arī: Šīs 4 Zodiaka zīmes ir izteikti spēcīgas un izturīgas dzīves grūtākajos brīžos

ŪDENSVĪRS

Sociālā dzīve sitīs augtu vilni. Iespējams, ka saņemsi ļoti daudz uzaicinājumu uz dažādiem pasākumiem vai ballītēm. Šīs iespējas noteikti nevajadzētu laist gar degunu, jo brīvajiem Ūdensvīriem tas pavērs iespēju jaunu romantisko attiecību uzsākšanai.

Dzīve ies uz augšu. Aprīļa vidū gan var parādīties lietas, kas tevi nogurdina. Tāpēc tas būs piemērots laiks jaunu hobiju apgūšanai.

ZIVIS

Labs laiks, kad nospraust mērķus. Iegūsi skaidrību par to, kādas ir tavas vērtības, kā arī iegūsi pašpārliecinātību un drošības sajūtu par to, ka esi uz pareizā ceļa. Ja tomēr ir sajūta, ka netiec novērtēts, tad jāmēģina saprast, vai šī ir pareizā vieta, kur būt.

Veiksme būs jūsu pusē – it īpaši ap 12. aprīli. Šajā laikā var gaidīt kaut ko patiesi maģisku un pasakainu.

COMMENTS

Pievienot komentāru