Dīvainā un bagātā aktrise Sigurdnija Vīvere

Savukārt trešā filma, kurā Sigurdnija piedalījās “Svešie – 2” atstāja uz daudziem tik lielu iespaidu, ka paliks atmiņā vēl ilgi.

Viena no Sigurdnijas dzīves pārsteidzošajām detaļām ir tāda, ka viņa kopš bērnības ir bijusi nodrošināta ar naudu, jo viņas tēvs Silvestrs Vīvers kļuva bagāts Otrā pasaules kara laikā.

все фото из открытых источников

Kas gan tajā ir īpašs? Jā, it kā nekas īpašs, bet Holivudā ir daudz tādu cilvēku, kas nākuši no disfunkcionālām ģimenēm un cenšās sevi pierādīt gan sev, gan apkārtējiem, bet tas nav stāsts par Sigurdniju. Viņa vienmēr ir bijusi ārkārtīgi racionāla un nav vēlējusies iesaistīties konfliktos ar māti un tēvu. Bet kāpēc tad viņa sāka filmēties?

Lasi arī: Ģimene satiek pilotu pēc 5 gadu gūsta, bet viņa kabatā ir sievas vēstules par šķiršanos: Negaidīts stāsts par slaveno foto

Izrādījās, ka viņa devās uz kino tāpēc, lai pierādīto kaut ko tikai sev. Tagad Sigurdnijai ir jau 70 gadi, taču viņa joprojām ir apņēmības pilna filmēties Džeimsa Kamerona filmas “Avatars” otrajā daļā.

Un pati Sugrudnija nemaz nav tik pievilcīga… Simpātiska, bet ne skaitule. Un ir aktrises, kuras ir daudz talanatīgākas par viņu. Bet kas viņu padara tik īpašu? Pārliecinoša atbilde uz šo jautājumu ir: mentalitāte.

Neviena cita Holivudas aktrise nevar lepoties ar tādu mentalitāti un intelektuālo apdāvinātību, kāda ir Sigurdnijai Vīverei. Un tas ir viņas “triks”, kāpēc viņa tik ļoti atšķirās.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru