Druīdu horoskops paredz, kurus sagaida veiksme 2021. gadā

Īpaši veiksmīgs gads būs Liepas zīmē dzimušajiem (no 11. līdz 20. martam un no 13. līdz 23. septembrim). Viņus sagaida sava apslēptā potenciāla atklāšana un realizācija.

 

Lazdas zīmē dzimušajiem (no 22. līdz 31. martam un no 24. septembra līdz 3. oktobrim) ļoti paveiksies mīlestībā.

 

Pīlādža zīmē dzimušajiem (no 1. līdz 10. aprīlim un no 4. līdz 13. oktobrim) nepieciešams nodarboties ar refleksiju un pašanalīzi.

 

Kļavas zīmē dzimušajiem (no 11. līdz 20. aprīlim un no 14. līdz 23. oktobrim) būs ļoti interesants gads – viņi spēs realizēt to, kas iepriekš šķita neiespējams.

 

Tiem, kas dzimuši Riekstkoka aizgādības laikā (no 21. līdz 30. aprīlim un no 24. oktobra līdz 2. novembrim) var rasties problēmas darbā un pārmaiņas privātajā dzīvē.

 

Jasmīna zīmē dzimušajiem ( no 1. līdz 14. maijam un no 3. līdz 11. novembrim) gads atnesīs pārsteidzošu veiksmi, viņiem jo īpaši paveiksies biznesā.

 

Kastaņa zīmē dzimušajiem (no 15. līdz 24. maijam un no 12. līdz 21. novembrim) gaidāms smags gads ekonomikas ziņā.

 

Oša zīmē dzimušajiem (no 25. jūlija līdz 3. jūnijam un no 22. novembra līdz 1.decembrim) druīdu horoskops paredz mierīgu laiku bez liekiem sarežģījumiem.

 

Tiem, kas dzimuši Skabārža aizgādības laikā (no 4. līdz 13. jūnijam un no 2. līdz 11. decembrim), gads sola daudz jaunu pazīšanos, kas var pāraugt spēcīgā draudzībā.

 

Vīģeskoka zīmē dzimušajiem (no 14. līdz 23. jūnijam un no 12. līdz 21. decembrim) gaidāms sarežģīts laiks – viņus burtiski pārņems notikumu vētra, tāpēc ar visu savu spēku jāturas stingri uz kājām.

 

20. marts ir pavasara ekvinokcijas dienas, un šajā dienā dzimušie atrodas Ozola aizgādnībā. Astrologi iesaka šajā dienā dzimušajiem veikt labus naudas līdzekļu ieguldījumus, jo tas var noderēt nākotnē.

 

22. jūnijs ir vasaras saulgriežu diena un tā atrodas Bērza aizgādībā. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā dienā, 2021. gadā gaidāma veiksme darbā, viņiem izdosies pakāpties pa karjeras kāpnēm.

 

22. septembris ir rudens ekvinokcijas diena, un šīs dienas aizgādnis ir Olīvkoks. Šajā dienā dzimušie piedzīvos spēcīgus emocionālus pārdzīvojumus. Tiesa, to kompensēs veiksmes vilnis – Olīvkoka zīmē dzimušie pēkšķi var iegūt vērā ņemamu naudas atlīdzību.

 

Tiem, kas nākuši pasaulē dižskabārža zīmē (21. decembrī – ziemas saulgriežu dienā), vajadzētu parūpēties par savu veselību. Tāpat viņiem ieteicams arī labi atpūsties vasarā, jo gada sākumā viņiem vajadzēs tikt galā ar daudziem sarežģītiem uzdevumiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru