Druīdu horoskops paredz, kurus sagaida veiksme 2021. gadā

Druīdi bija senie ķeltu priesteri, viņi prata paredzēt nākotni pēc dabas parādībām. Viņu kalendārā gads ir sadalīts īsos laika sprīžos, un katram no tiem atbilst viens koks-patrons. Astrologi norādīja, kam, saskaņā ar Druīdu kalendāru, paveiksies 2021.gadā.

 

Cilvēkus, kuri dzimuši Ābeles zīmē (no 22.decembrī līdz 1.janvārim un no 25.jūnija līdz 4.jūlijam), sagaida laime ģimenes un mīlas attiecībās. Tiesa, ar darbu var rasties problēmas: radošo profesiju pārstāvjiem pat nāksies nomainīt darbu.

 

Tiek prognozēts, ka tiem, kas dzimuši Egles aizgādības laikā (no 2.līdz 11.janvārim un no 5. līdz 14.jūlijam), notiksies lielas pārmaiņas viņu dzīvē, un šīs pārmaiņas notiks ļoti pēkšņi.

 

Tiem, kas dzimuši zem Vīksnas zīmes (no 12. līdz 24. janvārim un no 15. līdz 25.jūlijam), vajadzētu uzmanīgi sekot līdzi savai veselībai, viņus sagaida sarežģīts gads.

 

Cipreses aizgādībā dzimušos (no 25. janvāra līdz 3. februārim un no 26. jūlija līdz 4. augustam) sagaida daudzas nesaskaņas, viņiem nepieciešams mēģināt savaldīt savu mainīgo dabu.

 

Cilvēkiem, kas dzimuši Papeles zīmē (no 4. līdz 8. februārim un no 5. līdz 13. augustam), prognozē neatrisināto pagātnes problēmu atgriešanos. Ja tās tiks pareizi atrisinātas, tad gads būs laimīgs.

 

Gobas aizgādībā dzimušajiem (no 9. līdz 18.februārim un no 14. līdz 23. augustam) gads uzdāvinās daudz jaunu pazīšanos un interesantas satikšanās.

 

Tiem, kas dzimuši Priedes zīmē (no 19. līdz 28. februāri un no 24. augusta līdz 2. septembrim) gads sola veiksmi finanšu sfērā. Fortūna viņiem uzsmaidīs un ļaus nopelnīt daudz naudas.

Lasi arī: “Kādas ir sievietes, kuras vīrieši nepamet”: psihologa M.Labkovska viedoklis

 

Cilvēkiem, kas dzimuši Pūpola aizgādībā (no 1. līdz 10. martam un no 3. līdz 12. septembrim) , nepieciešams uzmanīties no konfliktiem mājās, viņiem jāiemācās lūgt piedošanu un meklēt kompromisus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru