“Kādas ir sievietes, kuras vīrieši nepamet”: psihologa M.Labkovska viedoklis

Nevar paņemt tīru baltu lapu un uz tās uzrakstīt 10 punktus par to sieviešu ārieni un raksturu, no kurām vīrieši neaiziet. Kuras visu dzīvi mīl, ciena un nēsā uz rokām.

Tādā gadījumā visas steigtos sevi “pielāgot” šim etalonam un būtu laimīgas.

Bet dzīvē tā nemēdz būt. Nākas pieņemt lēmumus, paļaujoties uz savu intuīciju un pieredzi. Un pat psihologi nekad jums nedos universālu padomu. Pareizāk sakot, viņi padomus iedos, naudu par to paņems, bet viss, kas ar jums notiks pēc tam, ir unikāla un neatkārtojama vēsture.

Es reiz lasīju interviju ar psihologu Mihailu Labkovski un mani uzrunāja kāda viņa atmiņa. Pie viņa uz pieņemšanu atnāca sieviete. Cik viņai bija gadu? 50? 60? Nav svarīgi…

Lasi arī: Tamāra Globa paredzējusi, ka februāris būs liktenīgu pārmaiņu laiks trim zodiaka zīmēm

Viņa izstāstīja Mihailam par savām problēmām privātajā dzīvē. Jāsaka, ka uz citu cilvēku problēmu fona, viņas sacītais šķita tīrie sīkumi. Kāds neliels strīds ar vīrieti, kuram, iespējams, pat nav vērts pievērst uzmanību.

Kā jūs uzskatāt, man no viņa aiziet? Vai vajag uz to pievērt acis?

Un šeit nav pat svarīgi, kas tieši bija noticies. Un nav arī svarīgi, ko ieteica psihologs. Labkovsksis pēkšņi apjauta, ka, neskatoties uz kopīgo dzīvi, neskatoties jau uz pieklājīgo vecumu, šī sieviete nepieķērās pie sava partnera kā pie glābšanas salmiņa.

Viņa bija gatava no viņa šķirties, ja viņu kaut kas neapmierināja. Un bija gatava satikt citu vīrieti. Šai sievietei piemīt kolosāla pārliecība par to, ka pašreizējā brīdī un arī nākotnē viņai viss būs labi. Vai nu ar vīrieti, vai bez viņa.

Viņa nepiedod, neļauj sev sēdēt uz kakla. Un tajā pašā laikā viņa visu nepamet, bet pierakstās pie speciālista, lai tas varētu viņai palīdzēt tikt skaidrībā ar izveidojušos situāciju.

Mūsu dzīve ir tā iekārtota, ka, ja mums kaut kas ir ļoti dārgs, tad to noteikti zaudēsi. Ir taču sakāmvārds, kurš vienmēr piepildās: “Labais – ātri beidzās!”

 

Nav tik vienkārši

Bet, ja vīrietis kļuvis par enkuru, kurš tur vienā vietā un neļauj attīstīties, tad no viņa nebūs tik vienkārši atbrīvoties! Jūs varat pret viņu izturēties kā vien jums patīk, bet viņš būs līdzās, gluži vai pielipis kā magnēts.

Manu draudzeni pameta vīrs. Un viņa tā vietā, lai kārtīgi sadusmotos, pirktu sev skaistus tērpus un smaržas, notievētu par 5 kg un satiktu kādu daudz labāku, sāka kalt plānus, kā atgriezt vīru ģimenē. Viņa izdomāja miljoniem veidu kā viņu pārliecināt.

Jūs nevarat aiziet pie psihologa un dzirdēt: “Kļūsti neatkarīga. Paaugstini savu pašcieņu. Nospļaujies un dzīvo tālāk bez viņa”.

Tas ir domāšanas un pašidentifikācijas veids. Vai sieviete atļaus sev kļūt par kājslauķi, vai nē. Vai viņa nometīs savu dzīvi pie vīrieša kājām, vai pieprasīs to no viņa.

Pēc savas pieredzes es zinu vienu: neaiziet no tās sievietes, kurai tu neesi tas, kas tai nav vajadzīgs. Nē, vienaldzība un aukstums nevienam nepatīk. Bet neaiziet no tām, kas ļauj otram dzīvot mierīgi, pat esot attiecībās.

Neuzspiediet savu viedokli, nepiespiediet, nelūdziet solījumus un nevediniet uz noteiktu uzvedību. Baudiet savu dzīvi.

Ja vīrietim ļauj būt viņam pašam, tad kāpēc gan lai viņš negribētu dzīvot kopā ar tādu sievieti?

Lasi arī: Krievu stilists saka, ka Lady Gaga kopē Allu Pugačovu; Komentētāju reakcija ir “zelts”

“Noturēt nevienu nevar” – rakstīja rakstnieks Remarks. Un viņam ir taisnība. Un vēl, atcerieties dārgās meitenes. Ja kādu no jums kāds konkrēts vīrietis neciena, ir aizgājis un nezvana, tas vēl neko nepasaka par jums. Un tas neko nenozīmē.

Kaut kur staigā tas, kuram bez jums ir grūti elpot un dzīvot. Vajag tikai viņu sagaidīt un satikt. Un, protams, kļūt laimīgai.

COMMENTS

Pievienot komentāru