Jaunie īpašnieki nolēmuši pārdēvēt Alfu – lūk, kā turpmāk sauks populāro tirdzniecības centru

TC Alfa jaunie īpašnieki nolēmuši pārdēvēt tautā iemīļotā tirdzniecības centra nosaukumu. Šodien paziņots, kā jaunais centrs turpmāk sauksies.

Šī gada pavasarī uzņēmums “Akropolis Group” ir veicis lēmumu paplašināt sava zīmola izmantošanu. Tā pārvaldībā ir divi tirdzniecības centri – “Akropole” un “Alfa”, kuru nosaukumi tiks mainīti. “Alfa” mainīs nosaukumu uz “Akropole Alfa”, bet “Akropole” tiks pie jauna nosaukuma “Akropole Rīga”.  Paredzēts, ka vienota jaunā zīmola ieviešana pilnībā noslēgsies pavasarī.

 

“Tas ir nozīmīgs solis – darbojoties zem vienota zīmola, tiks stiprināta abu iepirkšanās centru konkurētspēja. Par “Akropole Alfa” mērķi esam noteikuši turpmāku izaugsmi. Un ceram, ka jau tuvākajā laikā gan plašākās iepirkšanās, gan satikšanās un izklaides iespējas ikvienam no mums kļūs arvien aktuālākas,” uzsver tirdzniecības centra “Alfa” vadītāja Zane Kaktiņa.

 

“Gaidāmā vienota zīmola ieviešana abiem tirdzniecības centriem apliecina, ka “Akropolis Group” uzskata Latviju par nozīmīgu tirgu un mēs esam pārliecināti par tā nākotnes potenciālu,” teic “Akropolis Group” izpilddirektors Manfreds Dargužis (Manfredas Dargužis).

COMMENTS

Pievienot komentāru