Dzemdības 13 gados. Polīna pastāstīja, kā dzemdēja un kur ir bērna tēvs

Polīna iepazinās ar Sergeju vēl 6. klasē ar sociālo tīklu palīdzību. Sākumā viņi vienkārši draudzējās, bet pēcāk sāka satikties. Tā viņu starpā uzplauka mīlestība…

Tomēr ne viss bija tik viekārši, kā varētu vēlēties, jo Polīna palika stāvoklī jau 12 gadu vecumā. Pirmkārt, viņa devās pie Sergeja – bērniņa tēva. Tomēr viņš tikai māja ar galvu un sūtīja Alīnu izdarīt abortu. Turklāt viņš meitenei pat nepiedāvāja naudu. Polīna bija ļoti apjukusi, jo nebija gaidījusi, ka viņš tā reaģēs. Tāpēc meitene izolējās sevī.

“Es nevienam nevarēju atzīties. Man bija ļoti gādīgi vecāki, bet es baidījos viņiem atzīties. Kad tētis pamanīja manu stāvokli, viņš pienāca pie manis un jautāja, kas noticis. Es izspiedu no sevis smaidu un sacīju, ka viss kārtībā.

Lasi arī: Sieviete, kurai bija alerģija pret grūtniecību. Paskaties, kas notika ar viņas vēderu!

Lielākoties es negribēju nevienu redzēs, ne ar vienu nevēlējos komunicēt. Aimzirsu, kā izkstās manas draudzenes. Lai tikai mani neviens neaiztiek. Lai tikai man neviens nenokļūtu par tuvu. Es nesapratu, ko darīt, kā dzīvot, kā visiem pateikt.”

Protams, man kļuva labāk. Bet viņa turpināja slēpt savu iemeslu. Viņa vienkārši valkāja vaļīgākus T-kreklus un blūzes. Turklāt apkārtesošie jau sāka uzdot dažādus jautājumus: “Vai gadījumā Polīna nav stāvoklī?” Bet māte ar ieplestām acīm sacīja, ka meita vienkārši aug un pilnveidojas un ne tuvu nav stāvoklī. Cik gan maldīgi viņa domāja…

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru