Dzemdības 13 gados. Polīna pastāstīja, kā dzemdēja un kur ir bērna tēvs

Ilgu, ļoti ilgu laiku vecāki nepamanīja meitas grūtniecību. Un tad reiz mamma apskāva meitu un sajuta grūdienu Polīnas vēderā. Tad noslēpums tika atklāts. Mamma sauca tēti uz ģimenes sapulci, kur viņas vecāki uzzināja, ka meita gandrīz 37 nedēļas ir dzīvojusi ar savām bailēm. Viņi nepadevās, nepārmeta meitai, bet nolēma palīdzēt.

Mamma pierakstīja Polīnu pie ārsta. Meitene vairs nebija tik ļoti nobijusies, jo bija kopā ar vecākiem, kuri viņu atbalstīja grūtos brīžos. USG parādīja, ka viņai būs meitiņa, turklāt viņa bija veselīga un meitenītei viss bija kārtībā. Izrādījās, ka dzemdībām jānotiek aptuveni mēneša laikā un šī ziņa gan šokēja vecākus.

Lasi arī: Pēc bērna parādīšanās jūsu attiecības obligāti mainīsies – lūk, kāpēc!

Kad vecāki atguvās no šoka, tad lija laimes asaras. Un tajā brīdī Polīna saprata, ka viņas dzīve radikāli mainīsies. Viņa bija nobijusies, bet tajā pašā laikā arī ļoti laimīga.

Un tad sākās gatavošanās dzemdībām. Polīna šīs dienas atcerējās ar prieku. Turklāt tagad viņa bija aizmirsusi, kāpēc tik ļoti baidījās. Kopā ar ģiemeni Polīna nopirka gultiņu, ratiņus, bodijus, kostīmiņus un silto apģērbu. Un, jā, ģimene bija laimīga.

Neprasot Polīnai, policija pret Sergeju uzsāka krimināllietu, tomēt meitenes māte teica: “Es nevēlos apsūdzēt savas mazmeitas tēvu. Lai tas ir uz viņas sirdsapziņas. Un mēs paši izglītosim savu meiteni.”

https://vk.com/id366433103?z=photo366433103_457263228%2Falbum366433103_00%2Frev

Dzemdības bija ilgas un nogurdinošas. Veselas 12 stundas Polīna mocījās ar meitiņu. Un tomēr Ulla piedzima. Tā bija neaizmirstama pieredze. Tomēr Polīna pēc tam teica, ka nesteidzinātu nevienu meiteni nonākt tādā situācijā, kā viņa. Jo viņas bērnība beidzās ārkārtīgi agri

COMMENTS

Pievienot komentāru