FOTO: Mūrniece nikna par novēroto Rīgā

Bijusī ministre un viesnīcas “Hotel ROMA” vadītāja Linda Mūrniece sociālajā vietnē Facebook paudusi sašutumu par notiekošo.

Mūrniece dalījusies ar foto, kurā redzams, ka Rīgā automašīnu novietošanai paredzētās vietas pie ietvēm nav attīrītas no sniega.

“2.50-3.00 eur stundā un stāviet uz nebēdu. Ja vien varat ieparkoties. Arguments, ka mašīnas traucē notīrīt, nedarbojas. Agrāk šim nolūkam stāvvietu uz nakti slēdza vai pārdienas mainīja ielas puses stāvēšanai. Diez, kas tagad mainījies? Bet mainījies uz slikto pusi gan daudz kas uzskatāmi. Diemžēl,” raksta Mūrniece.

Ekrānuzņēmums no Facebook/Linda Mūrniece

Komentāros arī citi Lindas sekotāji pauž neapmierinātību ar sniega tīrīšanas situāciju Rīgā.

“Viena lieta ir ar muti braukt, otra – sniegu tīrīt,” komentārā ierakstījis Latvijas Rakstnieku savienības priekšsēdētājs Arno Jundze.

Lasi arī: Dumpis atklāj iemeslu, kāpēc Latvijā ierobežojumi nestrādā

 

“Vakar tikai privātie tīrija celiņus (jo viņus taču sodītu) atbildīgos dienestus, vai apsaimniekotājus mūsu pusē neredzēju,” pauž komentāra autore.

Jau vēstīts, ka arī iedrības “Pilsēta cilvēkiem” valdes priekšsēdētājs Māris Jonovs mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar saviem novērojumiem par nenovāktajām sniega kupenām Rīgā.

Pievienot komentāru