Horoskops nedēļas nogalei no 1. līdz 3. aprīlim – izrunājies no sirds!

 

VĒZIS

Būs liela vēlme pēc kārtības, tāpēc šajā nedēļas nogalē ieteicams pievērsties mājokļa uzkopšanai un skapja revidēšanai. Dodoties ārpus mājas, parūpējies par savu izskatu!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām aprīlī sanāks pieļaut daudz kļūdu

 

LAUVA

Šajā nedēļas nogalē ieplānotās lietas var pajukt. Esi gatavs, ka plāni varētu mainīties! Nepavadi brīvdienas sēžot pie ekrāniem, bet gan dodies dabā ar ģimeni vai draugiem! Garastāvokli var izbojāt saruna ar mīļotā cilvēka radiem.

JAUNAVA

Būs daudz enerģijas, bet būs arī daudz darāmā. Atceries, ka svarīgi ir arī atpūsties, jo atpūta ir daļa no strādāšanas. Darbu plūdumu var izjaukt negaidīti notikumi, bet tu ātri vien spēsi pieslēgties darāmajam.

SVARI

Šajā nedēļas nogalē svarīgi būs pabeigt iesāktos darbus. Slinkošanai nebūs laika, jo darbi tiešām “degs”. Iespējami konflikti ar ģimenes locekļiem. Būtiski būs atvainoties un atzīt kļūdas.

Lasi arī: Jaudīgs laiks! Horoskops aprīlim – kas šajā mēnesī gaida katru no zodiaka zīmēm?

 

SKORPIONS

Lielisks laiks, kad satuvināties ar mīļoto cilvēku. Ieplānojiet randiņu! Ja jums ir bērni, tad uzticiet viņus saviem vecākiem un nogali pavadiet pilnīgā divvientulībā! Izrunājieties no sirds!

STRĒLNIEKS

Pēdējā laika notikumi ir atstājuši sekas uz tavu pašsajūtu. Nedēļa nogalē mēģini atslēgties no tām lietām, kas tev sagādā stresu. Ja nepieciešams, uz kādu laiku izslēdz telefonu un nododies netraucētām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Būs grūti koncentrēties dažādiem darbiem. Būs sajūta, ka atrodies kaut kur citur, bet ne šeit. Labāk ar liekiem pirkumiem šajā nedēļas nogalē neaizrauties. Mēģini būt taupīgs!

ŪDENSVĪRS

Būs jāpiesēžas budžeta plānošanai. Aprīlis sola daudz izdevumu, tāpēc būs prātīgi tos izplānot un izrēķināt apmēramās izmaksas. Iespējams strīds ar kādu no ģimenes locekļiem. Nedaudz saspringta nedēļas nogale.

ZIVIS

Šo nedēļas nogali noteikti nevajadzētu pavadīt vientulībā – satiecies ar draugiem un izrunājies no sirds! Iespējams, kāds nedaudz negaidīts piedāvājums no kāda drauga puses.

Pievienot komentāru