Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē un noskaidro, kas nedod mieru tavai dvēselei

Tēlaini izsakoties, mēs visi sazināmies ar ārējo pasauli caur savas dvēseles logu. Bet, ja mēs ieskatīsimies savā mazajā lodziņā, mēs varēsim atklāt par sevi pārsteidzošus noslēpumus. Dažos no tiem mēs pat paši sevi nevaram atzīties!

Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē, un tas atklās, kas nedod mieru tavai dvēselei!

Paskatīsimies atbildes:

 

Logs Nr.1

Tu bieži izjūti vilšanos. Tu esi atklāts un draudzīgs cilvēks, tāpēc bieži uzticies cilvēkiem, kuriem nevajag uzticēties. Tev pat reizēm nākas vilties tuvos cilvēkos.

Tu jūti, ka daudzos gadījumos būtu labāk dzīvot uz neapdzīvotas salas, kur tev nevajadzētu saskarties ar lielu daudzumu ļauniem, zemiskiem un melīgiem cilvēkiem.

Diemžēl tu nevari zināt, kam tu vari uzticēties, tāpēc vilšanās ir neizbēgama. Bet neuztraucies, vienkārši katru reizi domā par to, cik tu esi atšķirīgs no šiem nelietīgajiem cilvēkiem!

 

Logs Nr.2

Tavu dvēseli nomāc iztukšošanās sajūta. Pateicoties tavai neticami labsirdīgajai sirdij, tu vienmēr esi gatavs palīdzēt citiem. Bez šaubām un domāšanas. Ja kāds no tavas apkārtnes nonāks nelaimē, tu būsi pirmais, kurš dosies palīgā.

Vienmēr atrodas kāds, kam ir problēmas, bet tas nenozīmē, ka tev tās ir jāatrisina viņu vietā. Turklāt, kad tev ir nepieciešama palīdzība, ļoti nedaudzi un ļoti nelabprāt atbild tev ar to pašu, ko tu dari viņu labā. Kā saka, “nevilks jau svešu krustu”.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras teju vienmēr sasniedz visu, ko vēlas

Mēs zinām, ka tev ir grūti atteikt citiem un tas ir absolūti pret tavu dabu, bet iemācies beidzot teikt “NĒ”!

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu par pārējiem logiem

Pievienot komentāru