Izvēlies vīrieti, kurš mīl tevi pieskarties

“Tava roka pieskaras manējai. Šī ir galaktiku sadursme. ”- Sunober Khan.

Izvēlies juteklisku un mīlošu vīrieti, kurš tevi saprot caur pieskārienu un aizrauj kaislību tavā ķermenī un dvēselē.

Precējies ar to, kurš tev no rīta pieskaras vispirms, lai sajustu ķermeņa siltumu. Kura pirksti dienas laikā ir savijušies ar tavējiem. Kura lūpas maigi pieskaras tavai pierei, bet viņa roka caurvij matus no tavas sejas. Izvēlieties vīrieti, kurš uz jūsu starojošās un miegainās sejas saskaras ar pirmajiem rīta saules stariem.

Mīli kādu, kurš zina, ka asaras nav vājuma pazīme un kura personība arī dažkārt var sabrukt. Kāds, kurš zina, ka ir labi būt attiecībās vājam un nedrošam.

Viņa neaizsargātība ir tas, kas tik maigi liek jūsu dvēselei degt kaislībā.

Precējies ar vīrieti, kurš nebaidās tevi apskaut, kad plosās vētra un saspiež tevi tā, lai kliedētu jebkuru draudošo tumsu.

Esiet mīlēts ar vīrieti, kurš skūpsta jūsu neredzētās vietas, uzmanīgi priecājas par jūsu maigumu un rūpējas par visiem jūsu asajiem stūriem. Viņš ir tas, kurš ar maigu roku pieskārienu izlīdzinās jūsu degošās rētas.

Izvēlieties kādu, kura rokas dod jums pārliecības un mīlestības sajūtu. Lai kur jūs atrastos šajā pasaulē, pa kādiem ceļiem jūs braucat, lai kur arī jūs atrastos savā dzīvē, viņa pieskāriens jūs vienmēr nogādās mājās.

Izvēlieties vīrieti, kurš pēc smagas dienas ir gatavs gulēt uz zāles blakus jums, skatoties augšup uz zvaigznēm greznotajām debesīm. Cilvēks, kurš burtiski noslīkst jūsu acu mierīguma bezgalīgajā dziļumā. Esi kopā ar vīrieti, kurš ļauj ienirt savā sirdī.

Izpētiet dzīvi ar brīvību mīlošu, bezbailīgu, neapdomīgu un mežonīgu cilvēku. Ar kādu, kurš nezina robežas un noteikumus, ar kādu, kam rūp nevis sociālās normas, bet patiešām reālas lietas. Precējies ar vīrieti, kurš tevi ne tikai mīl un ciena, bet arī ciena cilvēkus vispār.

Kādam, kurš nebaidās nojaukt sienas, pārkāpt robežas un iziet visas grūtības, lai nonāktu pie tavas sirds. Īstam vīrietim, kurš nebaidās no savām jūtām un nebaidās uzzināt tavu patieso un tik aizsargāto būtību.

Precējies ar kādu, kurš zina, kas ir vīrišķības un sievišķības sajaukums un ka alķīmijas procesā starp viņiem dzimst zelts. Precējies ar kādu, kurš vienlīdz labi pieņem tavas vājās vietas un stprās puses. Kas ir gatavs pētīt un uzlabot visu, kas šķiet vajadzīgs.

Mīli kādu, kurš smalki pieskaras tavai dvēselei, uzņemoties atbildību par saviem vārdiem, domām un rīcību. Kāds, kurš dažreiz atsakās no sava ego tikai jūsu smaida dēļ.

Precējies ar kādu, kurš nekad nemēģina aptumšot tavu spilgtumu, izlīdzināt nelīdzenumus vai aptumšot gaismas. Vīrietim, kurš saprot, ka, ja tu mirdzi, tad arī viņa pasaule mirdz. Ļaujiet vīrietim pieskarties, kurš būs pagodināts būt tas, kurš jūs stingri tur, bet tajā pašā laikā saprot nepieciešamību ieturēt distanci, lai neļautu jūtu viesuļvētrai apklust.

 

Lasi arī: Kuras zodiaka zīmes kļūs visskaistākās vecumdienās

Es apprecētos ar vīrieti, kurš zina: lai sievieti dziļi “aizķertu”, vispirms ir jāzina viņas dvēseles dziļums. Tam, kurš dejo pēc dvēseles skaņām. Vīrieti, kurš uzreiz zaudē galvu no baudas sajūtas, pieskaroties savai mīļotajai sievietei.

Vissvarīgākais ir precēties ar vīrieti, kurš zina, kā pieskarties tev.  Vīrietis, kurš saprot, ka viņa sieviete ir karaliene, piepildot tavu dzīvi ar krāsām. Kāds, kurš sevi uzskata par cienīgu būt par jūsu vīru, kurš ir gatavs gan dot, gan ņemt.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru