Jāņa Timmas mīļākā Anna Sedokova emocionāli komentējusi abu attiecības; sieva nepaliek atbildi parādā

Ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova beidzot sniegusi arī savu komentāru par attiecībām ar joprojām precēto Jāni Timmu. Nesen pats vaininieks Instagram rakstīja: “Pirms vairāk nekā pusgada es izšķīros no dēla mātes un sāku jaunu nodaļu savā dzīvē. Šodien esmu sācis jaunu fāzi savā dzīvē, kurā vissvarīgākais man ir parūpēties par savu mīļo dēlu Kristianu.”

Nu arī Anna nākusi klajā ar visai skaļu paziņojumu: “Presē ir tik daudz dubļu. Mēs esam ziņu topā. Nekomentēju, kamēr nepiezvanīja raudošie vecāki. Dažreiz alkatība pēc naudas ir briesmīga. Neticiet šim murgam. Jānis ir pats labākais cilvēks, kādu esmu satikusi. Viņš ir valsts lepnums, komandas lepnums un mans lepnums. Laiks visu saliks vietās un tad jūs paspēsiet parunāt,” diezgan asi raksta Anna.

Atbildi parādā nepalika arī Timmas sieva Sana: “Netēlo eņģeli, ja esi Krievijā lielākā palaistuve. Arī mūsu vecāki raud, bet tu esi kauna traips savai ģimenei. Raudu arī es, jo viņš bija mīlošs vīrs, kamēr satika tevi. Un visu šo viņš dara tāpēc, ka tu viņu piespiedi!” raksta Sana.

Pievienot komentāru