Kā skaisti reaģēt uz rupjībām? Frāzes, kas neitralizē aizvainojumus

Kāpēc tu man to saki? Ko tu vēlies panākt?

Šī pretreakcija darbosies ļoti labi, ja atrodaties cilvēks. Jūs parādat, ka esat pieaudzis, nevis gatavojaties spēlēt spēlītes. Jūs vēlaties saprast kas un kā. Salikt visus punktus uz i. Jums nepieciešama saturīga un nobriedusi saruna, nevis šīs muļķības. Turklāt otrs cilvēks gribēja spēlēt savā laukumā, bet jūs sabojājāt viņa nodomus. Un varbūt viņš patiešām padomās vai tas ir tā vērts, vai arī, gluži otrādi, sāksies karsta diskusija.

Man šie vārdi nav patīkami

Jūs uzreiz pasakāt kas ir kas, un turpmāk pasargājat sevi no šādiem vārdiem. Un, ja cilvēks to nesparot, tad iesakām apsvērt vai jums šāds cilvēks ir vajadzīgs, jo viņš tīši pārkāps jūsu robežas.

Jums taisnība

Ja aizskarošajos vārdos ir kāda patiesība, tad jūs tos variet pieņemt un konflikts izsīks jau pašā sākumā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “грубияны”

Jūs vienmēr tā uzvedieties? Jums patīk rupjības?

Paši rupjie cilvēki bieži vien nemaz nesaprot, ka ir rupji. Šādā veidā jūs cilvēku atgriežat uz zemes un, iespējams, pat mazliet apkaunojat viņu. Varbūt nākotnē viņš pārdomās par savu runas veidu.

Smiekli

Ja atbildot sākat sirsnīgi smieties, tas izskatīsies ļoti labi. Tas ir pavisam universāls vedis, kā apainotāju nolikt pie vietas. Šāda reakcija cilvēku ieved strupceļā, jo viņš bija gaidījis visu, tikai ne to.

COMMENTS

Pievienot komentāru