Kad mazulīte nāca pasaulē, daudzi viņu uzskatīja par neglītu. Tagad meitenītei ir seši gadi un viņa ir ļoti izmainījusies

Kad pirms dažiem gadiem kāds pāris ielika sociālajos tīklos sava nesen dzimušā mazuļa fotogrāfiju, tad pār viņiem uzreiz sāka birt kritika. Bērnu sauca par neglītu, reizēm pat par kroplīgu. Tomēr gadiem ejot, paskatoties uz meitenīti, nevar vien nobrīnīties par viņas jauko ārieni. 

Bērna dzimšana
Par cik gan mamma, gan tētis bija ar samērā skaistu ārieni, tad, kad sieviete palika stāvoklī, visi bija pārliecināti, ka bērns piedzims skaists kā eņģelis. Tomēr pēc dzemdībām visi ģimenē bija nedaudz vīlušies, jo bērniņa āriene nepavisam nebija tāda mīļa, kā viņi gaidīja. Daudzi cilvēki pat tajā laikā ļauni jokoja, ka sieva ir piekrāpusi vīru, vai tas vispār neesot viņu bērns, jo nemaz nav līdzīgs nevienam no vecākiem. Bērna mamma gan uzskatīja, ka ārējais izskats ar laiku var mainīties. Lai gan tagad mazulīte neizskatās tik mīlīga, kā pāris gribēja, viņa tik un tā ir vecāku lielākā laime.

Lasi arī: 7 parastas sievietes, kuras veikušas rinoplastiku jeb deguna plastisko operāciju

Ārienes izmaiņas
Patiesībā ir jāatzīmē, ka meitenītes mammai bija pilnīga taisnība. Pagāja vien pāris gadi, kad izmaiņas bija redzamas ar neapbruņotu aci. Tagad meitenītei ir skaista efektīga seja ar lielām, apaļām acīm un augstiem vaigu kauliem. Tagad neviens viņu nevar nosaukt par nepievilcīgu. Bet tie, kas gadiem kritizēja viņas izskatu, tagad jūtas izbrīnīti. Sociālo tīklu lietotāji izteica izbrīnu par viņas pieaugšanu un slavē par skaistumu, atstājot daudz labu komentāru zem bildes.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru