Kāpēc es pat ienaidniekam nenovēlu sievieti no bērnu nama?

Attiecības nav sirsnīgas, patiesībā meitenei ir vienalga, kas jums patīk un kas ne. Viņa ir kā mazs vilks, kuru tu vai nu pieņem, vai nepieņem, bet tajā pašā laikā, ja ar tevi kaut kas nav kārtībā, viņa to iemetīs jebkurā izdevīgā brīdī. Un tas izpaudīsies pat uz jūsu kopējo bērnu.

Attiecību modelis

Neapmierinātība un negodīgums, diemžēl, bet vairumā gadījumu tā ir. Un nevis tāpēc, ka viņi ir slikti cilvēki, bet gan tāpēc, ka bērnībā viņi savādāk nevarēja izdzīvot, tāpēc daudzi bērnu nama bērni ir tieši šādi. Viņš var brīvi būt rupjš, aizskart un nepamanīt, bet tava rīcība tiks uzskatīta par nodevību. Pat ja jūs vienkārši mēģinātu aizstāvēt savu viedokli.

Lasi arī: Kā es uzzināju, ka bērns nav mans

Diemžēl nodot ir ļoti viegli. Manā praksē lielākā daļa problēmu bija saistītas ar to, ka esošās problēmas sievietes no bērnu nama pārsvarā saista nevis ar sevi, bet kaut ko citu. Tas atkal izriet no pagātnes un bailēm no pieķeršanās, jo viņa nevienam nav parādā.

Mana pieredze

Nedomājiet, ka esmu aizvainots, man bija pieredze ar šādu meiteni, nekas nopietns, un mēs bijām jauni. Bet faktiski vīrietis mūsu attiecībās bija viņa.

Uzrakstiet savu viedokli par to, kā bērnunama izglītība ietekmē sievieti, kāpēc viņai tiek piešķirti dzīvoklis bez maksas un kā jūs jūtaties par šādām attiecībām.

COMMENTS

Pievienot komentāru