5 produkti, kas kompensē hialuronskābes deficītu un palēnina vecuma grumbiņu veidošanos

Katrs no mums gribētu iegūt mūžīgās jaunības eliksīru. Pa daļai, tāda viela pastāv – hialuronskābe. Parasti tā ir atrodama daudzos ķermeņa audos, aizsargā tos, mitrina un uztur elastību. Ar vecumu tā sintēze samazinās, kas kļūst par iemeslu ādas sausumam un grumbu parādīšanās. Bet ir iespējams palēnināt dabiskos novecošanās procesus un atbalstīt hialuronskābes sintēzi, iekļaujot uzturā dažus pārtikas produktus. 

Soja

Visi sojas produkti satur augu estrogēnus, kas palīdz dabiski palielināt ķermeņa hialuronskābes sintēzi. Regulāri iekļaujiet uzturā sojas pienu, sojas mērci. Palielināt sojas piena labumu var fermentējot to ar pienskābām bifidobaktērijām. Tāds produkts ne tikai uzlabos ādas stāvokli, bet arī veicinās gremošanas sistēmas funkciju normalizēšanu, stiprinās imunitāti.

Lasi arī: Dabiskais skaistums. Kā Marina Aleksandrova izskatās ikdienā

Mājas putnu sekstes

Sarkanajās gaiļu un vistu sekstēs ir liels skaits nātrija hialuronāta molekulu. Pievienojiet tās, kad gatavojat kaulu buljonu. Var pievienot arī spārnus un kājas. Labums no tāda ēdiena būs daudz lielāks. No šī buljona var pagatavot galertu, kas dažas dienas labi uzglabāsies ledusskapī. Tā jūs vēl vairāk bagātināsiet savu organismu ar kolagēnu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru