5 produkti, kas kompensē hialuronskābes deficītu un palēnina vecuma grumbiņu veidošanos

Gaļas galerts

Papildus mājputniem hialuronātu un kolagēnu var iegūt no ēdieniem, kuru pamatā ir kauli, cīpslas un āda. Buljonu vāra uz lēnas uguns vairākas stundas, izkāš, ielej formās un glabā ledusskapī. Dažādot galertus var ar gaļu, dārzeņiem un zaļumiem. Ja bieži gatavo šādus ēdienus, tad tie stiprinās saistaudus, piepilda ādu ar mitrumu un padara to elastīgu.

Lasi arī: “Esmu samierinājusies, klusēju un paciešu…” Patiesība par laulībām ar bagātu vīru

Želeja

Arī garšīgi deserti var veicināt skaistu un elastīgu ādu. Ar želatīnu pagatavotā želeja palīdz palielināt audu elastību, stiprināt locītavas, matus un nagus. Ja želejā izmanto ogas un augļus, kas bagāti ar C vitamīnu, tad šāds deserts kļūs par kompleksu līdzekli sejas ādai un grumbiņu izlīdzināšanai.

Sarkano vīnogu vīns vai vīnogu sula

Tieši sarkano vīnogu mizā un kauliņos koncentrējas visvairāk hialuronskābes un fitoestrogēnu. Papildus ogās vēl ir resveratrols, kas piedalās hialuronāta sintēzē un palielina tās apjomu. Ogas ēdiet tikai veselas un sulu derat svaigi spiestu. Tās tiks iegūts viss labums no vīnogām. Ja runa iet par vīnu, tad tam jābūt dabīgam, sausam un bez cukura.

Pievienot komentāru