“Esmu samierinājusies, klusēju un paciešu…” Patiesība par laulībām ar bagātu vīru

Mans vīrs ir bagāts cilvēks. Viņš nevilcināsies iegādāties lietas, kurām vairums cilvēku krāj naudu visu savu dzīvi. Un viņš nopirka arī mani… Dēļ skaistuma.

Kad ar viņu apprecējos, tad lēkāju aiz laimes: dzīvot lielā, skaisti mēbelētā mājā, valkāt dārgas drēbes – tas viss man šķita kā sapnis!

Kāzu dienā vīrs mani apskāva un sacīja kādam pār manu plecu: “Es viņu izvilku no dubļiem – tagad viņai jābūt paklausīgai!” Tas mani ievainoja, bet no otras puses, tā bija vistīrākā patiesībā, jo nācu no lielas nabadzības. Es biju mūzikas skolotāja pamatskolā. Un tad baltā mersedesā ieradās prinicis, kurš bija par mani piecpadsmit gadus vecāks.

Saistīts attēls

Lasi arī: Kā izskatās supermodeles Heidijas Klumas un tumšādainā dziedātāja Sīla bērni

Sākumā es domāju par vīru kā par Romeo, kurš dziedās man serenāds un apkaisīs gultu ar sārtām rožu ziedlapiņām. Jā, mēs devāmies uz ārzemēm, pusdienojām labākajos restorānos, bijām Brazīlijas karnevālā…

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">poga</cite>

    Arii dziivojot ne nabadziigu, bet viduveeju dtziivi,kad Tu straadaa, skrien kaa vaavere itenii,pelni naudu, apdari maajas darbus, taapat Tevi var nosaukt par nekam nederiigu liekeedi. Un nav tie daargie restoraani, nav dreebes, nav aukles nav nekaa.Paljaujies tikai pati uz sevi. Un staasts ir tieshi taads pats un veel smegaags. Secinaajums- bagaata dziive tomeer ir labaak.

Pievienot komentāru