7 lietas no PSRS, kuras bija tikai bagātiem cilvēkiem

Tiek uzskatīts, ka PSRS visi bija vienādu, taču patiesībā tas nemaz tā nebija. Un bija arī PSRS bagāto cilvēku klase, kuriem mājās bija luksus preces. Kādas tās bija? Aplūkosim!

PSRS laika kasešu magnetafons

Источник фото:

Ja padomju laikos tev piederēja šāds magnetafons, tad tu biji stilīgs. Un, ja tas bija jaunam pusim, tad tas bija viens no spožākajiem veidiem, kā izrādīties mieteņu acu priekšā.

Pamperi

Источник фото:

Autiņbiksītes kļuva zināmas ap 90. gadiem un ap šo laiku arī jaunās māmiņas sāka lietot šo preci. Tomēr turīgo cilvēku ģimenēs vienreizlietojamās autiņbiksītes bija pazīstamas jau daudz agrāk un tās tika ievestas no ārzemēm. Pie tām tikt bija ārkārtīgi grūti.

Lasi arī: Vai cilvēks vecumdienās būs ar veselu saprātu, ir iespējams noteikt jau astoņu gadu vecumā

Kompjūters

Источник фото:

Datori parādījās arī vēl PSRS laikā, bet 80. gadu sākumā tie tika uzskatīti par greznības virsotni, lai arī vairums cilvēku nemaz nezināja, kā tos izmantot! Pats stilīgākais dators bija “Robotron”, ko ražoja “VDR” un tajā bija iebūvētas daudzas spēles.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

  • […] Lasi arī: 7 lietas no PSRS, kuras bija tikai bagātiem cilvēkiem […]

  • […] Lasi arī: 7 lietas no PSRS, kuras bija tikai bagātiem cilvēkiem […]

  • <cite class="fn">vitina</cite>

    Muļķības! nevajadzēja būt ne bagātam, ne arī blatam!
    Mūsu ģimenē daudz kas no tā bija, kaut gan nebijām bagāti.Tāpat vecāki iztika no algas līdz algai. Arī blata tādos veikalos nebija. Cilvēki tajos laikos krāja naudiņu svarīgas preces iegādei. Jā, un citreiz bija rindā un šādām luksuss precēm.

  • <cite class="fn">Viesturs</cite>

    Raksta autori melo. Mana ģimene nebija bagāta, taču jau 70. gados nopirkām VEIKALĀ krāsu televizoru, veļas mazgājamo mašīnu, flomasterus, šķiet, arī mikro viļņu krāsni.
    Šādus stulbus un aprobežotus “žurnālistus” jā patrenc. Tik bezjēdzīgus un nepatiesus melus gadās lasīt reti. Turklāt ir “magnetO(!!!!) fons”, nevis “Magnetafons”. ĀKSTS un Stulbenis ir tas, kas tās muļķības tiražē. Un vēl – vai tad nav “Zeltenei” kāds redaktors, kas šīs dumības nepieļautu.

Pievienot komentāru