“Esmu samierinājusies, klusēju un paciešu…” Patiesība par laulībām ar bagātu vīru

Tātad par maigo Romeo… Jau pēc mēneša es jutos, kā labi apmācīts klēpja suns ar zelta apkakli un paklausīgi “devu ķepu”, “sēdēju” un klausīju citām pavēlēm, ja viņš to vēlējās. Es tiku izvēlēta no simtiem pretendenšu, lai kļūtu par bagāta vīra sievu! Es viņam biju tik ļoti pateicīga par to un līdzās savai nevērtībai sajutu viņa diženumu!

Attēlu rezultāti vaicājumam “rich husband”

Viss notika tik ātri un nemanāmi, ka man pat nebija laika, lai ieskatītos sevī, jo es kļuvu par “harēma vientuļnieci” un visā klausīju savu kungu. Apkārtējiem esmu karaliene – nestrādāju, skaisti ģērbjos, bērnus pieskata aukle ar augstāko izglītību. Bet patiesība ir tāda, ka man nav draugu. Man nav savas naudas. Un visbeidzot – man nav cieņas pret sevi…

Lasi arī: Neirologa padoms, kā bērniem priekšā jālasa! Jāzina ikvienam vecākam!

Turklāt manam vīram patīk man atgādināt, ka mani savācis gluži vai no ilelas.

Un uz katru manu neapmierināto skatienu viņš reaģē aptuveni šādi: “Tev nav kur likties! Tu esi pieradusi pie garšīgiem ēdieniem, pie greznas dzīves. Un no tā tev, mana mīļā, ir grūti atteikties!”

Es samierinos, klusēju, paklausu viņam un neuzdrošinos bilst vārdu. Samierinos ar visiem viņa pazemojumiem un apvainojumiem. Bet arī atpakaļ nevaru atgriezties… Un izrādās, ka sliktu dzīvi esmu iemainījusi pret vēl sliktāku!

Varbūt šis būs brīdinājums tādām muļķēm, kā es. Un arī manas bildes Instagram izskatās brīnišķīgi, bet zem tā visa slēpjas pavisam citas straumes…

COMMENTS

  • <cite class="fn">poga</cite>

    Arii dziivojot ne nabadziigu, bet viduveeju dtziivi,kad Tu straadaa, skrien kaa vaavere itenii,pelni naudu, apdari maajas darbus, taapat Tevi var nosaukt par nekam nederiigu liekeedi. Un nav tie daargie restoraani, nav dreebes, nav aukles nav nekaa.Paljaujies tikai pati uz sevi. Un staasts ir tieshi taads pats un veel smegaags. Secinaajums- bagaata dziive tomeer ir labaak.

Pievienot komentāru