Kā izskatās supermodeles Heidijas Klumas un tumšādainā dziedātāja Sīla bērni

Pēc šķiršanās no sava pirmā vīra, laulība ilga apmēram 5 gadus, Heidija Kluma nolēma veidot jaunas attiecības. No dēkas ar miljonāru, “Formula 1” pilotu, viņai bija meita. Tomēr kāzas tā arī nenotika un jaunie vecāki pašķīrās. Drīz Heidijai uzmanību sāka pievērst dziedātājs un mūziķis Sīls. Uzplauka mīlestība un 2005. gadā pāris apprecējās.

Heidija Kluma

Фото из сети. Хайди Клум

Heidija ir supermodele un aktrise, kuras saknes meklējamas Vācijā. Pašlaik viņa ir 46 gadus veca, un 28 gadus no sava mūža, viņa nodarbojas ar modeļu biznesu. Pasaules slavu sieviete ieguva 90. gadu beigās, kad viņas fotogrāfija tika publicēta uz žurnāla vāka, kura tirāža bija 20 miljonos ekspemplāru. Viņa ir piedalījusies arī vairāk, kā 20 filmās.

Lasi arī: Sieviete drosmīgi mainīja imidžu pēc tam, kad vīrs viņu pameta

Sīls

Фото из сети. Сил

Sīls ir dziesmu autors un mūzīkis, kurš spēlē ģitāru. 90. gadu sākumā viņš izdeva savu pirmo mūzikas albumu, pēc kura ļoti strauji pieauga viņa slava un attīstījās karjera. Sīla māte ir no Rietumāfrikas, bet tēvs ir Brazīlijas āfrikānis. Tagad dziedātajam ir 56 gadi. Viņš ir izdevis 14 albumus un ieguvis aptuveni 10 mūzikas balvas.

Heidijas Klumas un Sīla laulības ilga 9 gadus. Šajā laikā viņiem piedzima 3 kopīgi bērni. Sīls adoptēja arī sievas pirmo bērnu.

Šķir otru lapu un uzzini, kā izskatās viņu bērni!

COMMENTS

Pievienot komentāru