Sieviete drosmīgi mainīja imidžu pēc tam, kad vīrs viņu pameta

Ikvienai sievietei dzīve var sagādāt pārsteigumus. Šis ir stāsts par sievieti, kura pēc šķiršanās no vīra, krasi mainīja savu ārējo izskatu.

Natālija Neusterova ir mājsaimniece no Sevastopoles. Kopš agras bērnības viņai bija ļoti gari un biezi mati. Tik gari, ka bērnībā vecāki viņu sauca par Rapunceli. 14 gadu vecumā Natālijai mati jau bija tā apnikuši, ka viņa devās pie vecākiem un sacīja, ka vēlas tos nogriezt. Bet vecāki meitu pat par šādu domu sodīja!

Яндекс картинки

Viņai bija jāsamierinās un katru rītu jāpin gariem mati… Meitene veiksmīgi pabeidza vidusskolu un pienāca laiks doties uz universitāti. Viņa gribēja mācīties par pedagogu, bet vecāki iekliedzās – kā skolotāja? Šajā profesijā taču nevarot neko nopelnīt un ir jāmācās par ekonomisti! Un Natālijai pat izdevās iekļūt budžeta grupā, kas ļoti iepriecināja mammu un tēti.

Lasi arī: Esmu vientuļš 61 gadu vecs pensionārs. Kā es dzīvoju…

Pati meitene nedalījās savā priekā ar vecākiem… Un tikai viena doma sildīja viņas dvēseli, ka viņa pārcelsies uz dzīvi hostelī un tad viņai būs izvēles brīvība! Tēvs paziņoja, ka, lai meita par kopmītnēm azimirst, jo tā viņa tikai noies no ceļa! Un viņa nav tāda… Tāpēc paliks vecāku mājās  un nekas, ka ceļā jāpavada gandrīz 2 stundas, bet mīļais bērns atradīsies acupriekšā.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru