Kas nodod cilvēku, kuram dvēsele melnāka par kvēpiem

Meli un intrigas
Tenkotājus un mānītājus nevar nosaukt par labiem cilvēkiem. Kā likums, viņi tīšām sagrozīs faktus un izdomā pasakas. Mērķis vienmēr ir viens – diskreditēt savu upuri un saņemt labumu. Tāda uzvedība liecina tikai par to, ka iekšējā pasaule cilvēkam ir melnāka par kvēpiem.

Bezatbildība
Cilvēkam ar melnu dvēseli ir sveša atbildības sajūta. Viņš dara tikai to, ko uzskata par pareizu, ar vieglu roku lauž solījumus. Savā uzvedībā viņš neredz neko sliktu.

Источник фото: shutterstock.com

Liekulība
Liekulis laipni smaidot skatās acīs un liela jūs. Bet atliek aizgriezties, ka cilvēka uzvedība krasi mainās. Viņš sāk jūs vainot pie visiem pasaules grēkiem. Liekulis visbiežāk no tā gūst kādu labumu. Viņš iegūst apkārtējo uzticēšanos un pēc tam to izmanto savās interesēs.

Lasi arī: Kas notika ar čečenu policistu, kurš apprecējās ar septiņpadsmit gadus vecu meiteni

Sirdsapziņas trūkums
Cilvēks ar melnu dvēseli ir ne tikai bezatbildīgs, bet arī bez kauna sajūtas. Viņš nejūt vainas apziņu par riebīgām izdarībām. Priekš viņa neko nenozīmē nodot savu tuvāko. Viņš ar vieglumu nodara sāpes apkārtējiem, neslēpjot savu prieku par to.

Vienaldzība
Empātijas trūkums ir viena no galvenajām pazīmēm ļaunam cilvēkam. Tādi cilvēki ir īsti ciniķi. Viņi patiesi priecājas par citu cilvēku neveiksmēm un kļūdām. Bezsirdīgs cilvēks nekad nepalīdzēs nelaimē nonākušajam, bet aizies garām, izliekoties, ka nekas nav noticis.

Tieksme pazemot tuvāko
Tas var izpausties kā izsmiešana par fiziskiem trūkumiem, ādas krāsa, augums vai svars, vai smiešanās par dzīves vērtībām un ideāliem, reliģiju, politisko pārliecību. Neļaujiet cilvēkam ar melnu dvēseli ”baroties” ar jūsu enerģiju un nogalināt pārliecību par sevi. Pats vieglākais un efektīvākais līdzeklis – Izslēgt indīgo cilvēku no saziņas loka.

Tieksme uzsākt konfliktu
Cilvēki ar ļaunu dvēseli nevar nevienu dienu iztikt bez strīdiem. Viņi apkārtējo dzīvēs ienes haosu un jucekli, pin intrigas, lai sanaidotu pēc iespējas vairāk cilvēku. Tie ir lieliski provokatori, kas prasmīgi rausta aiz vajadzīgajiem diedziņiem cilvēku dvēseles un spējīgi uzpūst milzīgu skandālu no paša mazākā pārpratuma. Vienīgais paņēmiens kā izbēgt no viņu ietekmes – jebkurā situācija saglabāt spriestspēju un aukstasinību.

COMMENTS

Pievienot komentāru